Magyar Fejlesztési Bank Zrt. hírek

Gazdaság › Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

Ötmilliárd forintos városi tőkealap indult Székesfehérváron

20.05.22 05:04

Ötmilliárd forintos keretösszeggel indított városi tőkealapot az MFB csoporthoz tartozó MFB Invest Zrt. Székesfehérváron.

221 milliárd forintos mentőcsomag kkv-knak

20.04.28 13:05

Az MFB-csoport kockázatitőke-alapkezelő cége által elérhetővé tett forrásra azok a vállalkozások pályázhatnak, amelyek működését a koronavírus-járvány megakasztotta.

Tizenegymillió forintra bírságolta a Magyar Fejlesztési Bankot az MNB

20.04.27 12:39

Tizenegymillió forintra bírságolta a Magyar Fejlesztési Bankot (MFB) a Magyar Nemzeti Bank (MNB), egyebek között vállalatirányítási, informatikai és hitelkockázati szabályozási területen feltárt hiányosságok miatt - közölte a pénzintézet a tőzsde…

500 milliárdos hitelgaranciaprogram indul Magyarországon

20.04.23 09:19

A magyar gazdaságtörténet legnagyobb gazdaságélénkítési tervének részeként 500 milliárd forintos, rendkívüli hitelgarancia programot indít az MFB Csoporthoz tartozó Garantiqa Hitelgarancia Zrt. a koronavírus járvány hazai cégekre gyakorolt negatív…

Koronavírus: új hitelprogramokat indít az MFB

20.04.22 14:17

A Krízis Hitelprogramot legfeljebb 180 milliárd forintos, a Versenyképességi Hitelprogramot legfeljebb 150 milliárd forintos keretösszeggel indítja útjára az MFB – derül ki egy friss kormányhatározatból.

1500 milliárd forinttal segíti a gazdaság újraindítását a Magyar Fejlesztési Bank

20.04.22 09:18

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és a hozzá tartozó vállalatcsoport összesen 1490 milliárd forint keretösszegű finanszírozási csomagot bocsát a magyar vállalkozások rendelkezésére összehangolt hitel-, tőke- és garancia programokon keresztül.

Több mint 200 milliárd forintot közvetítettek ki az MFB Pontok

20.04.10 10:26

Az MFB Pontokon az elmúlt években az energiatermelést és a megújuló energiafelhasználást ösztönző programok iránt érdeklődtek leginkább.

Újabb koronavírus-fertőzöttet találtak Komárom-Esztergom megyében

20.04.07 16:40

A tájékoztató oldal legfrissebb, április 7-i adatai szerint 15 a regisztrált koronavírusos betegek száma Komárom-Esztergom megyében. Országos szinten ez a szám 817.

A(z) "Magyar Fejlesztési Bank Zrt." oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Ötmilliárd forintos városi tőkealap indult Székesfehérváron

Ötmilliárd forintos keretösszeggel indított városi tőkealapot az MFB csoporthoz tartozó MFB Invest Zrt. Székesfehérváron.

Gazdaság

78 milliárd forintos magyar gazdasági mentőcsomagot hagyott jóvá az Európai Bizottság

Akár 6000 kis- és középvállalkozás kaphat vissza nem térítendő támogatást. Hétfőn jóváhagyást kapott a kormány újabb, 78 milliárd forintos válságkezelő csomagja – írja az Index Eurológus blogja. A csomagot nem az Európai Unió…

Gazdaság

Szabó Anita szerint a sikerhez nem elég a kitartás, legyen stílusunk is

Élete során már számos hivatást kipróbált, mire megtalálta azt a munkát, ami teljes mértékben a szenvedélyévé vált. Szabó Anita amellett, hogy rendkívül kellemes beszélgetőpartner, ügyfelei befektetési és hitel igényeit teljes…

Gazdaság

Heti makronaptár - Kamatdöntés mellett munkaerőpiaci, kereseti statisztika várható a jövő héten

Munkaerőpiaci, kereseti és más adatok is megjelennek a következő héten, de a legnagyobb figyelmet a jegybank májusi kamatmeghatározó ülése kaphatja, ugyanakkor kamatváltozást nem várnak az elemzők.

 

Kategória ajánló