Magyar Bankszövetség hírek

Gazdaság › Magyar Bankszövetség

4-5 százalékkal csökkenhet idén a német GDP

20.03.18 13:52

A német bankszövetség szerint az idén akár 4-5 százalékkal is csökkenhet a németországi bruttó hazai termék a koronavírus-járvány megfékezésére bevezetett intézkedések miatt.

Megszólalt a bankszövetség: minden eshetőségre felkészült a szektor

20.03.18 10:50

Fontos feladat a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került vállalatok és családok megsegítése - közölte a Magyar Bankszövetség főtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.

A bankszövetség dolgozik a hiteladósok pénzügyi helyzetének stabilizálásán

20.03.17 16:18

A Magyar Bankszövetség aktívan dolgozik az önhibájukon kívül bajba került, hitellel rendelkező családok és vállalatok pénzügyi helyzetének stabilizálásán.

A bankfiókok túlnyomó többsége a szokott módon működik

20.03.16 07:19

A bankrendszer résztvevői folyamatosan figyelemmel kísérik a koronavírussal kapcsolatos híreket és információkat, és ezeknek megfelelően biztosítják a pénzügyi szolgáltatások zavartalanságát - áll a Magyar Bankszövetség közleményében.

A bankok felkészültek arra, ha tovább terjedne a koronavírus

20.03.13 17:40

Az elmúlt hetek európai példái azt mutatják, hogy a teljes európai pénzügyi szféra kiszámíthatóan és folyamatosan szolgálja ki ügyfeleit. A magyarországi bankszektor az egységes európai és a hazai szabályok, valamint felügyelés alapján működik, a…

Rendkívüli intézkedések a hazai bankoknál a koronavírus miatt

20.03.10 07:10

A hazai bankok is rendkívüli intézkedésekkel készülnek a koronavírus-járványra, a Magyar Bankszövetség is kiadott egy ezzel kapcsolatos ajánlást. Megtiltott utazások, home office, fertőtlenítő takarítások vannak a megelőzési listán. Az ügyfeleknek…

Kiakatdtak a bankok - az SBA Brüsszelig megy

20.02.12 09:16

A banki különadó meghosszabbítása miatt Szlovák Bankszövetség (SBA) az ügyészséghez és az Európai Bizottsághoz fordult.

A(z) "Magyar Bankszövetség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Számítógépek ajándékba

Általános iskolásokat lep meg a K&H bank különböző informatikai eszközökkel. A Magyar Bankszövetség Digitális Gyorsítósáv programjában ugyanis a Bank 50 notebookot és 50 számítógépet adományozott azoknak a tanulóknak, akiknek…

Ismert személy

Matolcsy György: Kanyarban előzni 2.0

Matolcsy György jegybankelnök szerint hosszú még a kanyar, így lesz esélyünk előzni, de ehhez teljesen meg kell újítani az állami beruházási modellt. Írása a Növekedés.hu oldalon jelent meg.

Tudomány

Sokat bukhat az a KKV, amelyik nem jelentkezik az adócsökkentésre

A kormány a járvány miatt a helyi iparűzési adót felére csökkenti a KKV-k számára. Ez azonban nem automatikus, és február 25-éig kell igényelni.

Nagyvilág

A lakosság 5 százalékát már beoltották egy szomszédos országban - Kollektív immunitásban csak jövőre reménykednek

A lakosság öt százalékát oltották be eddig Szerbiában, a hétmilliós nyugat-balkáni országban több mint 375 ezren vették fel a koronavírus elleni védőoltást, amely iránt továbbra is óriási az érdeklődés - közölte a szerb…

 

Kategória ajánló