Magyar Ápolók Napja hírek

Esemény › Magyar Ápolók Napja

Az ápolók napját ünnepelték a megyei kórházban

20.05.14 07:10

Rendhagyó főnővéri értekezletet tartottak tegnap a Tolna Megyei Balassa János Kórház Lila épületében, az ápolók napja alkalmából.

A Könyvkiadók Érdekvédelmi Szövetsége konkrét lépéseket vár Demeter Szilárdéktól

20.05.12 16:13

A Magyar Könyvkiadók Érdekvédelmi Szövetségének (Mkész) elnöke levélben fordult a könyvszakma döntéshozóihoz, konkrét lépéseket sürgetve a kisebb könyvkiadók megsegítése érdekében. A Demeter Szilárd miniszteri biztosnak címzett, de Kásler…

Ápolók napja és éve

20.05.12 14:34

„Furcsának tűnhet ezt kijelenteni, de a legelső követelmény egy kórház iránt az, hogy ne ártson a betegnek.” Amikor tavaly az Egészségügyi Világszervezet (WHO) arról döntött, hogy 2020 az ápolók és szülésznők nemzetközi éve lesz még sehol nem volt a…

Fidesz: Ha a baloldalon múlt volna, ápolói béremelés sem lenne

20.05.12 12:19

Ha a baloldalon múlt volna, ápolói béremelés sem lenne - írta az ápolók nemzetközi napja alkalmából a Fidesz az MTI-nek kedden küldött közleményében.

Motoron érkezett a segítség

20.03.31 10:37

Ha valaki szívesen motorozna, szerintem talál a környéken olyan kórházat vagy más intézményt, ahol elkél a segítség - Szabolcshoz és Zoltánhoz hasonlóan bárki szebbé teheti a betegekért küzdő orvosok, ápolók napját.

Nógrádi Éva és Szabó Gyöngyi vehette át az “Év Szakdolgozója” elismerést

20.02.25 18:29

  A Magyar Ápolási Egyesület kezdeményezésének köszönhetően 2014 óta februárban Kossuth Zsuzsanna, a magyar betegellátás történetének kiemelkedő alakja tiszteletére, születésnapján ünneplik a Magyar Ápolás Napját. Kedden immár…

Magyar Ápolók Napja – 25 ápoló vehetett át kitüntetést Nyíregyházán

20.02.20 16:49

Idén is megtartották a Magyar Ápolók Napját. A Megyeházán vette át kitüntetését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház 25 ápolója. A rendezvény célja az, hogy megköszönjék és elismerjék az ápolók áldozatos…

Ápolók napja a balatonfüredi szívkórházban, örömhírt közölt a főigazgató

20.02.19 20:13

Meg kell erősíteni az országos intézeteket, így a szívkórházat sem fenyegeti az a veszély, hogy a jövőben más funkcióban kellene működnie.

A(z) "Magyar Ápolók Napja" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Az ápolók napját ünnepelték a megyei kórházban

Rendhagyó főnővéri értekezletet tartottak tegnap a Tolna Megyei Balassa János Kórház Lila épületében, az ápolók napja alkalmából.

Közélet

Kásler: Minden egészségügyi dolgozó jutalmat kap

Juttatást kapnak az orvosok, az ápolók, az asszisztensek, a mentők, a betegszállítók, a takarítók, a háziorvosok, a fogorvosok és védőnők, valamint az orvostanhallgatók is.

Kultúra és szórakozás

A szombathelyi Horváth Ákosé a legjobb színésznek járó díj

Újabb díjat kapott A Pásztor, ezúttal Horváth Ákosnak járt az elismerés, amit a legjobb színészi alakításért ítéltek meg neki a montreali ACDCIFF filmfesztiválon. A szombathelyi bemutatóra még várni kell.

Megye

Megöltek egy fiatal nőt Dombrádon, szökésben a gyilkos

Holtan találtak a saját otthonában egy 24 éves dombrádi nőt – közölte honlapján a rendőrség. A hatósághoz 17 óra 55 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy 24 éves nőt dombrádi otthonában holtan találtak. Az…

 

Kategória ajánló