Magda Marinko hírek

Közélet › Magda Marinko

Jogerősen elutasították Magda Marinko feltételes szabadságra bocsátási kérelmét

19.03.22 14:02

A másodfokon eljáró Szegedi Törvényszék bírói tanácsa jogerős végzésével mellőzte Magda Marinko feltételes szabadságra bocsátását. Juhászné Prágai Erika, a bíróság szóvivője pénteken az MTI-nek elmondta, a törvényszék osztotta az első fokon eljáró…

Börtönben marad Magda Marinko

19.03.21 16:56

A másodfokon eljáró Szegedi Törvényszék bírói tanácsa jogerős végzésével mellőzte Magda Marinko feltételes szabadságra bocsátását.

Marad a Csillagban Magda Marinko

19.02.21 09:49

Huszonöt év után sem mutat megbánást a sorozatgyilkosságokért életfogytiglanra ítélt Magda Marinko, így feltételesen sem szabadulhat a szegedi fegyházból, döntött a büntetés-végrehajtási bíró.

Marinko: Nem bántam meg a gyilkosságokat

19.02.20 06:40

Akadna támogatója a szabad világban, ám a tegnapi meghallgatás nem győzte meg a bírót arról, hogy Marinko előtt megnyílhat a börtönkapu. Hogy is szabadulhatna a ha­lálosztó, ha nincs benne megbánás?

Döntöttek a Szegeden raboskodó sorozatgyilkos sorsáról

19.02.19 13:19

Kedden döntöttek a délvidéki halálosztó sorsáról: börtönben marad Magda Marinko. A Szegedi Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája kedden nem engedélyezte, hogy börtön fogságából szabaduljon a szerb sorozatgyilkos, Magda…

Rács mögött marad a rablógyilkos

19.01.28 10:00

Huszonöt éve, 1994. január 28-án fogták el Magda Marinkót, akit hazánkban 1996-ban jogerősen életfogytiglanra, Jugoszláviában halálra ítéltek sorozatban elkövetett rablógyilkosságokért.

A(z) "Magda Marinko" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Jogerős: a Csillag rabja marad Magda Marinko

A másodfokon eljáró Szegedi Törvényszék bírói tanácsa jogerős végzésével mellőzte Magda Marinko feltételes szabadságra bocsátását.

Magyar település

Az Őszi Tárlaton jártak a mozgás barátai

A 66. Vásárhelyi Őszi Tárlaton, a hódmezővásárhelyi Alföldi Galériában tettek látogatást a szegedi Magyar Reumabetegek Egyesülete, Domokos József Reuma Klub tagjai.

Közélet

Natalie Portman különleges, börtönben képzett kutyát vett magához!

Börtönben képzett különleges labradort fogadott örökbe Natalie Portman.

Megye

"Fájóan hiányzik" - Lázár János elhunyt barátjára emlékezett

Lázár János a Facebook-oldalán emlékezett meg a két éve elhunyt Almási Istvánról, aki 2012 és 2017 között volt Hódmezővásárhely első embere.

 

Kategória ajánló