MACS hírek

Sport › MACS

Három magyar sportoló doppingtesztje lett pozitív idén

20.04.19 11:10

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője szerint egyedi esetekről van szó, nincs összefüggés köztük.

Három pozitív magyar doppingeset volt idén

20.04.19 09:52

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetőjének tájékoztatása szerint idén már három magyar sportoló doppingmintája bizonyult pozitívnak.

Magyar doppingcsoport vezetője: „csúsztatás és hamis tény” az ARD riportjában

20.01.07 12:22

Minden téren cáfolja a Magyar Antidopping Csoport vezetője, hogy a magyar doppingellenőrök korruptak lennének. Tiszeker Ágnes az ATV Start című műsorában azt is elmondta, hogy nem lepné meg, ha ennek hátterében az állna, hogy orosz…

Húsz magyar sportoló bukott le idén, egy évvel az olimpia előtt doppinggal

19.12.09 19:16

A Magyar Antidopping Csoport vezetője szerint ez példátlan, és külön elszomorító, hogy a jövő nyári olimpián érdekelt sportágakban versenyzők is vannak köztük.

Új vizsgálati módszert vezet be a doppingellenes ügynökség

19.10.22 11:34

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) új vizsgálati módszer, az úgynevezett száraz vércsepp technológia bevezetésére készül - mondta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) igazgatója az MTI szerint.

A(z) "MACS" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

"Értjük, mi miért történt, de alapjaiban rázta meg a magyar doppingellenőrzés hitelességét"

Tiszeker Ágnes szerint a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöki posztjáért folytatott utódlási harc közepébe csöppent a Magyar Antidopping Csoport.

Sport

Pozitív lett három orosz súlyemelő doppingtesztje

Három orosz súlyemelő, köztük a már visszavonult, háromszoros világbajnok Nagyezsda Jevsztyuhina doppingmintájának ismételt vizsgálata pozitív eredményt hozott – közölte pénteken a nemzetközi sportági szövetség (IWF).…

Ismert személy

"Értjük, mi miért történt, de alapjaiban rázta meg a magyar doppingellenőrzés hitelességét"

Tiszeker Ágnes szerint a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöki posztjáért folytatott utódlási harc közepébe csöppent a Magyar Antidopping Csoport.

Sport

Büntetőjogi eljárást szorgalmaz az orosz és a német szövetség vezetője Aján Tamással szemben

Az orosz és a német súlyemelő szövetség elnöke szerint is büntetőjogi eljárást kellene indítani Aján Tamással, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) korábbi elnökével szemben – írta az olimpiai sportágakra szakosodott…

 

Kategória ajánló