M4-es metró hírek

Közélet › M4-es metró

Kész az 1-es villamos meghosszabbítása

19.07.08 09:45

Holnap projektátadó zárórendezvény keretében átadják Budapesten az 1-es villamos Fehérvári út—Etele tér közti új, 1,7 kilométeres szakaszát.

A nyáron kiüríti a kelenföldi állomásépületet a MÁV

19.06.04 18:07

A kelenföldi pályaudvar épülete a 4-es metró megépülésekor nem lett felújítva, a nyár folyamán az aluljáróba költözteti a pénztárakat onnan a MÁV.

Mobilitási pontot adtak át a fővárosi Szent Gellért téren

19.05.10 13:16

Kísérleti jelleggel nyitottak meg egy úgynevezett mobilitási pontot pénteken Budapesten, a Szent Gellért téren, a 4-es metró kijáratánál, ahol két hónapon keresztül autó-, bicikli- és elektromosroller-megosztó szolgáltatás érhető el.

Az Olaf által jelzett csalások közül a legsúlyosabbakkal nem tudnak mit kezdeni a magyar hatóságok

19.05.04 09:03

Az Elios-ügyből nem lett vádelemés. ahogy az ellen-Eliosról, a 4-es metró ügyéről sem derült ki, hogy az lenne minden idők legsúlyosabb korrupciós ügye.

4-es metró: folytatódik a büntetőeljárás

19.05.03 15:39

A Siemens-szerződésekkel kapcsolatos nyomozás tovább folytatódik, amint a német hatóságoktól megérkeznek a jogsegély keretében kért bizonyítékok.

Tarlós: az EU akarja a dugódíjat, nem a főváros

19.04.18 14:33

Nem mondhatja azt kategorikusan, hogy nem lesz dugódíj. Fotó: Kovács Tamás/MTI A budapesti behajtási díjról, amit még  a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti…

A(z) "M4-es metró" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Megállás nélkül száguldott egy vezető nélküli metrószerelvény Párizsban

A metró három megállót hagyott ki. A helyi közlekedési vállalat szerint a hibát rövidzárlat okozta.

Gazdaság

Így reagált arra Kósa Lajos, hogy 100 milliárdot is visszakérne az OLAF

Kósa Lajos szerint a magyar kormány jobb hibaszázalékkal hívja le az uniós forrásokat, mint amivel svájci óragyárak dolgoznak. Így reagált a fideszes politikus arra, hogy az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala a Magyarországnak…

Politikus

Ki kell mondani: akik ma a Fidesz mellett érvelnek, már csak pénzből és érdekből teszik, elfogytak a lelkes hívek

Tegnap számoltunk be arról, hogy egy igazán nem várt helyen fütyülték ki a Fidesz két vezető politikusát. Az Orvosi Kamara gyűlésén az orvosok voltak azok, akik bekiabálásokkal és füttyel tiltakoztak a kormány politikája ellen. Azonban…

Politikus

Karácsony még mindig vitázna Tarlóssal

"Vegyük vissza Budapestet!" címmel egy szabad, zöld és szolidáris Budapest kialakítását célzó programot mutatott be Karácsony Gergely.

 

Kategória ajánló