M3-as metró hírek

Közélet › M3-as metró

Kész a metró északi szakasza

19.03.31 14:02

Szombat délután egy órától utazhattak az utasok a 3-as metró felújított északi szakaszán, miután a hetekig tartó ellenőrzések és próbafutások sikerrel zárultak, és véget értek a kivitelezési munkák.

Egy nap sem telt el, máris elromlott valami a 3-as metró új szakaszán

19.03.31 11:26

Szombaton adták át a 3-as metró 217 millió forintból felújított északi szakaszát, de máris meghibásodást jeleztek. Az Index olvasója videózta le, ahogy az Árpád híd pesti hídfőjénél levő megállóban megakad az újonnan felszerelt biztonsági rács.…

Átadták a 3-as metró felújított szakaszát

19.03.30 18:02

Megszüntetik a buszsávot, és a Váci útról újra lehet balra kanyarodni a Róbert Károly körútra a Lehel utca felé.

Tarlós a felújított metrószakaszról: Hiába várja tőlem, hogy azt mondjam elégedett vagyok

19.03.30 11:53

Átadták a 3-as metró felújított szakaszát. Összesen hat állomás és a pálya újult meg. Az állomásokat akadálymentesítették Tarlós István pedig közölte, nem kizárt, hogy mégis légkondicionáltak lesznek a felújított orosz metrószerelvények. Jövő…

Átadják a 3-as metró felújított szakaszát

19.03.30 08:20

Ma délután átadják az utasforgalomnak a felújított északi szakaszt, április 6-án lezárják a délit, emiatt jelentős változásokra kell számítani a közlekedési rendben.

Átadják a 3-as metró felújított északi szakaszát

19.03.29 10:27

Szombat délután átadják az utasforgalomnak a 3-as metró felújított északi szakaszát, majd április 6-án lezárják a délit, emiatt jelentős változásokra kell számítani a közlekedési rendben. A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a…

Vonat segíti a metrópótlást

19.03.26 07:02

A 3-as metró pótlására jó eszköznek bizonyulhat, hogy a kelebiai vonalon közlekedő szerelvények Kőbánya-Kispest helyett a Keleti pályaudvarig közlekednek a nyári menetrendváltás után.

A(z) "M3-as metró" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Pilhál György: Metróhuzat

Néhány nap múlva Göncz Árpád városközpontra változik az eddigi Árpád híd metrómegálló neve.

Közélet

Kulcsfontosságú rendszer omlott össze a metrón

Se 2-es, se a 3-as metró forgalmi ügyeletei nem tudták használni a főképpen vészhívásokra, azonnali tájékoztatásokra szolgáló vonalakat. A közlekedési társaság tagadja, hogy veszélyes volt a helyzet.

Politikus

„A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali"

Örült Karácsony Gergely megválasztásának, Tarlós István neki csalódást okozott – többek között ezt is elárulta a Magyar Hangnak adott interjújában Nádasdy Ádám költő-nyelvész.

Közélet

Halálra gázolt egy nőt, elhajtott, majd a barátjára terelte a gyanút

Halálos közúti közlekedési balesetet okozott, majd barátjára terelte a gyanút a 40 éves férfi, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

 

Kategória ajánló