M3-as metró hírek

Közélet › M3-as metró

Tényleges életfogytot kapott az a férfi, aki tavaly majdnem megölt egy nyugdíjas taxist Budapesten

20.02.04 10:55

Elsőfokon tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a 34 éves férfit, aki tavaly május 25-én éjjel majdnem megölt egy taxist - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész.

Nyilvánosan is elismerte a trükközést a BKV

20.01.22 19:49

A BKV üzemigazgatója igazolta a Népszava korábbi állítását: az orosz Metrowagonmash nem felújította, hanem újonnan gyártotta a hármas metró kocsiszekrényeit.

Február végére javíthatják ki a legjobban szétrohadt metrókocsikat

20.01.22 17:10

A hármas metró hat nemrég felújított kocsiját kellett kivonni a forgalomból a padlólemez rozsdásodása miatt, ezeket a Metrovagonmas február végéig garanciálisan javítja. A BKV új felügyelőbizottsága a közbeszerzéstől az átvételig…

Kulcsfontosságú rendszer omlott össze a metrón

20.01.13 18:01

Se 2-es, se a 3-as metró forgalmi ügyeletei nem tudták használni a főképpen vészhívásokra, azonnali tájékoztatásokra szolgáló vonalakat. A közlekedési társaság tagadja, hogy veszélyes volt a helyzet.

Itt egy rejtett kamerás videó a 3-as metró lezárt részeiről

19.12.29 15:07

Valaki bejutott a hármas metró Határ úti lezárt állomására, és végigsétált a síneken, különböző üzemi területeken és egyéb helyiségekben.

A BKK is készül ünnepi ajándékkal: jön a járatsűrítés

19.12.18 07:22

Az év végi ünnepek idején több forgalmas vonalon a megszokottnál sűrűbb járatindítást ígér a közösségi közlekedésben a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A(z) "M3-as metró" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Ötven éves a 2-es metró – Megváltoztatta Budapest életét az új közlekedési eszköz

Ötven évvel ezelőtt, 1970. április 2-án Budapesten elindult a 2-es metró első szerelvénye. Így 74 évvel a millenniumi földalatti vasút átadása után megnyílt a második vonal is a földfelszín alatt. Évtizedekig tervezték, évtizedekig építették,…

Közélet

Metrófelújítás, belváros: a narancssárga székek múzeumba kerülnek

Az M3-as metró építkezése a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetben is folyamatosan halad, szigorú egészségügyi intézkedések betartásával. A belvárosi szakaszon az előkészítő munkákat már hónapokkal a két állomás…

Politikus

Tarlós István különösnek tartja, hogy Eszenyi Enikő miatt senki sem szólt neki

A volt főpolgármester szerint fura, hogy a volt társulati tagok „visszafelé beszélnek sérelmekről”.

Közélet

Gulyás: Emberéleteket veszélyeztet, ha a főváros és a Bkv képtelen megszervezni a zsúfoltság elkerülését

A vírus elleni védekezés nem jelenti azt, hogy a parlament leállna és a „rendes” törvénykezés szünetelne – tette hozzá a miniszter.

 

Kategória ajánló