M3-as metró hírek

Közélet › M3-as metró

Ha minden jól megy, márciusban már metrózhatunk Újpestre

19.01.07 06:23

Ez legalább 2 hónap csúszás az eredeti tervhez képest. Utána következik majd a déli (Kőbánya-Kispest – Nagyvárad tér) közötti 3-as metró-szakasz felújítása, tudtuk meg a BKV-tól. A teljes rekonstrukció 2022-re fejeződhet be.

Lassan két éve hiába várja a milliárdos kötbért a BKV az orosz metrók után

19.01.04 16:50

Részben a kocsik késői leszállítása, részben a sorozatos meghibásodások miatt 1 milliárd forintot követel a BKV az orosz gyártótól. A Metrovagonmas előbb elismerte a kötbér jogosságát, majd visszakozott, azóta pedig csend van.

Videó készült a Klinikáknál metró alá esett utas mentéséről

18.12.19 14:13

Kedden délután a BKK közösségi oldalán jelentette be, hogy nem jár a 3-as metró a Deák Ferenc tér és a Nagyvárad tér között baleset miatt.

Videón, ahogy a tűzoltók mentenek egy férfit a 3-as metró alól

18.12.19 11:20

Kedd este nem járt a 3-as metró, mert egy utas a metró alá került. Most videón mutatják meg a tűzoltók, hogyan szabadították ki.  Elsodort egy embert kedd este a 3-as metró a Klinikák megállóban, és a sérült a szerelvény alá került. Mentésére a…

Így mentették ki a 3-as metró alá esett utast a tűzoltók

18.12.18 20:13

Kedden több óráig nem járt a 3-as metró, miután elgázolt egy embert a Klinikák állomásnál. Most a katasztrófavédők videójából kiderül, hogyan mentették ki a bajba jutott utast.

A(z) "M3-as metró" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Döbbenet a metróban: A hátizsákos pasas egyszer csak odaállt az utas elé és elővette a…

Az 1-es metró, vagyis a kisföldalatti vonalán reggel és késő este állítólag egy szatír garázdálkodik, még nem sikerült elkapni. A magamutogatóról szóló beszámolót a Blikk.hu egy olvasói levél alapján hozta nyilvánosságra. Mint…

Közélet

Durva: Jóval tovább tart a 3-as metró felújítása, mint gondoltuk

A tervezethez képest hosszabb ideig fog tartani a 3-as metró középső szakaszán a felújítás. A munkákhoz ugyanis hamarabb hozzákezdenek, de nem fejezik be őket előbb. A legfrissebb ismert elképzelés szerint a 3-as metró középső…

Politikus

Karácsony visszalép a pertől, amit még Tarlós indított az Egyenlő Bánásmód Hatóság ellen

A Tarlós-féle városvezetés blokkolta az LMBTQI témájú honlapokat, mire egymilliós bírságot kaptak. Ezután beperelték az Egyenlő Bánásmód Hatóságot.

Közélet

Halálra gázoltak egy kerékpárost Püspökladánynál

Halálos közlekedési baleset történt a 4-es főúton, Püspökladány külterületén – közölte vasárnap este a rendőrség.

 

Kategória ajánló