Lufthansa hírek

Márka › Lufthansa

10 ezer embert rúgna ki a Lufthansa

20.05.06 12:07

A német légitársasági csoport 100 géppel csökkenti flottáját és 10 ezer ember elbocsátásra készül.

1,2 milliárd eurós veszteséggel zárta a negyedévet a Lufthansa

20.04.24 00:28

Mivel nem tudni, hogy mikor indulhat el újra az üzemelés, a társaság megkezdte a tárgyalásokat a német, svájci, osztrák és belga kormánnyal egy pénzügyi mentőcsomag részleteiről.

Pénzügyi mentőcsomagokról tárgyal a Lufthansa

20.04.23 20:15

Jelentősen romlott a Lufthansa Group első negyedéves pénzügyi eredménye az előzetes adatok alapján, amelyet a társaság csütörtökön közölt.

Végleg kivonja több A380-asát és 747-esét a Lufthansa

20.04.08 12:40

A járvány következményei miatt a Lufthansa jelentősen csökkenti szélestörzsű repülőgépeinek számát, de A320-asok szintén távoznak, emellett gépkivonás lesz az Austriannél és Brusselsnél is, a Germanwingset pedig megszüntetik.

Flottacsökkentésbe kezdett a Lufthansa

20.04.07 20:04

Több mint negyven repülőgépét végleg kivonja az aktív flottából a Lufthansa, amely az üzemméret csökkenése ellenére igyekszik minden dolgozójának más munkát találni a cégen belül. Flottacsökkentés várható a cégcsoporthoz tartozó Austrian Airlines és a…

A(z) "Lufthansa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Repülőgépvontató lángolt Buenos Airesben

A Lufthansa egyik Boeing 747-8 Intercontinental típusú óriásgépe másfél órás késéssel indult vissza Frankfurtba.

Közélet

Kisiklott egy tehervonat két kocsija Murakeresztúrnál

Murakeresztúrnál egy tehervonat két kocsija kisiklott és leborult róla egy konténer. A baleset nem okoz fennakadást a személyszállító vonatok közlekedésében.

Nagyvilág

Ezt tudjuk eddig a Magyarországon megjelent vírusmutációról

Száz kiválasztott reprezentatív mintából 5 esetben igazolták pécsi virológusok a koronavírus új, fertőzőbb változatát, minden esetben utazási előzmény nélkül, ez helyi terjedést jelent.

Tudomány

Závecz: Orbán válságkezelését leosztályozták a magyarok

A magyar lakosság a kormány járványügyi tevékenységét egységben látja, az egészségi és a gazdasági válságkezelésre is 2,7-es átlagosztályzatot adott – írta a Závecz Research.

 

Kategória ajánló