Lufthansa hírek

Márka › Lufthansa

Szoftverfejlesztő-részleget hoz létre a Lufthansa Systems Hungária Szegeden

19.11.26 07:12

A légiközlekedéshez nélkülözhetetlen szoftvereket fejlesztő és tesztelő részleget hoz létre a Lufthansa Systems Hungária Kft. Szegeden – tájékoztatta a cég az MTI-t. A közlemény szerint az informatikai vállalat 10-15 fővel indítja el szegedi egységét, és a…

Hamis Lufthansa-pilóta bukott le

19.11.22 07:37

Az indiai üzletember, aki a Lufthansa pilótájának adta ki magát, még egyenruhát és hamis papírokat is szerzett. Egész sokáig repülhetett így, mígnem végül lebukott.

Részben megegyezett az UFO-val a Lufthansa, mediátorok segítik a további tárgyalásokat

19.11.13 12:41

Részben megegyezett egymással a légiutas-kísérőket tömörítő UFO szakszervezet és a Lufthansa, de a tárgyalások nem zárultak le, a jövőben mediátor segíti majd a két fél eszmecseréjét.

Új Lufthansa City Center-iroda nyílt Budapesten

19.11.11 16:43

A Platinum Travel Solutions utazási iroda Lutfhansa City Center Platinum Travel néven létrehozta a cégcsoport új, "tailor-made" szabadidős utaztatási részlegét.

Romlott a Lufthansa eredménye

19.11.10 06:16

A javuló bevételek ellenére romlott a Lufthansa Csoport eredménye.

Az ételen spórol a Lufthansa

19.11.09 14:09

Spórol a cateringen a Lufthansa, november 28-tól a hosszú távú járatok turistaosztályain már csak egy meleg étkezés jár - írja a turizmus.com.

Megegyeznek? Még akadhatnak fennakadások a Lufthansánál

19.11.09 07:43

Bár péntek éjfélkor véget ért a Lufthansa légiutas-kísérőinek 48 órás sztrájkja, szombaton is több járattörlésre és késésre kell számítani. A légitársaság és az utaskísérők holnap ülnek le tárgyalni. A jogi problémák miatt nem borítékolható a…

Keresletcsökkenésére figyelmeztet a gépjárműpiacon a Siemens

19.11.08 06:31

A konglomerátum 2,64 milliárd eurós üzemi eredménye jelentősen meghaladta az előzetes várakozásokat, és a nagy megrendelések jelentős növekedésének köszönhetően, 20 százalékos bővülést jelentett éves bázison.

A(z) "Lufthansa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Szélvihar: Németországba tartó repülőjáratokat töröltek

Az Európa nyugati részén már tomboló Ciara viharra tekintettel több, Budapestről Németországba tartó repülőjáratot is töröltek. A Lufthansa LH1683-as számú müncheni járata a menetrend szerint 6:05-kor indult volna, de törölték – a…

Tudomány

Távozik a Malév GH elnöke

Vezetőváltás történt a Malév GH Földi Kiszolgáló Zrt. élén - értesült repülőtéri forrásokból az Airportal.

Ország

Névtelen vádak után függesztették fel a Berlini Állami Balettiskola vezetőit

Egyelőre még azt sem tudni, hogy mivel vádolják a két férfit.

Nagyvilág

Amerikai előválasztás: Nancy Pelosi a demokraták egységességének fontosságára figyelmeztet

A Demokrata Párt egységességének fontosságára figyelmeztetett Nancy Pelosi házelnök abban az interjúban, amelyet a müncheni biztonságpolitikai konferencián adott a CNN amerikai hírtelevíziónak. A demokrata párti…

 

Kategória ajánló