Lufthansa hírek

Márka › Lufthansa

A Netflix félmilliárd fonttal segíti a brit színházi dolgozókat

20.07.05 13:13

Sam Mendes brit rendező és a londoni és brit színházi társaság a Netflixszel karöltve pénzalapot hozott létre a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került színházi dolgozók támogatására.

Jóváhagyták a Lufthansa brutálméretű mentőcsomagját

20.06.26 17:28

Amennyire nehéz szülésnek tűnt a Lufthansa mentőcsomagjának elfogadtatása a részvényesekkel, a végén annyira simán átment a 9 milliárd eurós állami mentőcsomag.

Újabb légitársaságot számolnak fel

20.06.23 18:28

Leáll a Sun Express Germany, a Lufthansa és a Turkish Airlines közös vállalkozásának német leányvállalata, a társaságot felszámolják, 1200 dolgozó állása került veszélybe - írja az Airportal.

Újraindította működését az Austrian Airlines

20.06.15 13:34

Ismét indít járatokat az Austrian Airlines; a német Lufthansa leányvállalataként működő osztrák légitársaság első járata a koronavírus-járvány miatti leállást követően hétfő reggel szállt fel.

Debrecenben tárolja a nem használt gépeinek egy részét a Lufthansa

20.06.11 17:08

Megállapodást kötött a Debreceni Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője a Lufthansával, a légitársaság által nem használt gépek egy részének tárolásáról, az első Airbus A321-es meg is érkezett.

Most már tényleg kinyitott a Liszt Ferenc reptér!

20.06.08 07:31

Most már a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalmán és az induló járatok számán is látszik, hogy elkezdődött visszatérni az élet valamelyest normál kerékvágásba, júniustól újabb desztinációk váltak ugyanis elérhetővé a hazai nemzetközi…

Kizuhant a Lufthansa a DAX30 indexből

20.06.05 13:01

Júniusban kikerül a frankfurti tőzsde vezető részvényeinek DAX30 indexéből a Lufthansa légitársaság papírja - jelentette be a tőzsdét üzemeltető Deutsche Börse.

A(z) "Lufthansa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Egymilliárdos állami támogatást kapott a Lufthansa

A Lufthansa német légitársaság megkapta a német állami támogatás első, csaknem 1 milliárd eurós részletét – jelentette be a cég szóvivője szombaton.

Tudomány

Két amerikai repülőgép-hordozó jelent meg a Dél-kínai-tengeren

A kötelék fél évtizede nem látott erődemonstrációt tartott, Kínában papírtigriseknek minősítették a USS Nimitzet és a USS Ronald Reagant.

Ország

Német igazságügyi miniszter: Döntő jelentőségű a demokrácia és a jogállamiság megerősítése

Az uniós tagországok igazságügyi miniszterei először tartottak megbeszélést videokonferencia keretében azóta, hogy Németország július elsején átvette az EU soros elnökségét.

Közélet

Kétszer bukott le a részeg sofőr: szabályt szegett és balesetet okozott

Három órán belül kétszer is elfogták a rendőrök ugyanazt az ittas sofőrt, aki előbb balesetet okozott, másodjára pedig egy közlekedési tábla figyelmen kívül hagyásával vonta magára a járőrök figyelmét.

 

Kategória ajánló