Lufthansa hírek

Márka › Lufthansa

Chatbotot használ a Lufthansa-csoport

19.05.14 00:04

A Facebook Messenger alapú chatbot nemcsak az egyszerűbb kérdések megválaszolásában, hanem az újrafoglalásban is segíteni tud.

Jelentősen romlott a Lufthansa-csoport pénzügyi helyzete az első negyedévben

19.04.30 14:54

Jelentősen romlott a német Lufthansa-csoport pénzügyi helyzete a március 31-ével záródott első negyedévben a tavalyihoz képest, a legtöbb pénzt a diszkont légitársaságok üzemelése vitte el – derül ki a Lufthansa-csoport honlapján kedden…

Nagyon gyenge eredményt közölt a Lufthansa-csoport

19.04.30 14:51

Jelentősen romlott a német Lufthansa-csoport eredményessége a március 31-ével záródott első negyedévben, a csoporthoz tartozó öt légitársaság közül mindössze egy, a legnagyobb haszonkulccsal dolgozó Swiss volt nyereséges.

Miskolcon toboroz a Lufthansa

19.04.25 20:06

Megkezdte a munkaerő toborzását leendő miskolci üzeméhez a Lufthansa Technik. A világ egyik vezető repülőgép-szolgáltatója 43 milliárdos beruházással egy húszezer négyzetméteres csarnokot épít, amelyben négyszáz, magasan képzett...

Profitfigyelmeztetés a Lufthansánál

19.04.16 16:36

A Lufthansa ma reggel tette közzé, hogy 336 millió eurós Ebit veszteséggel zárta az előzetes adatok alapján az első negyedévet, szemben a tavalyi 52 millió eurós profittal.

Csökkent a Lufthansa nyeresége tavaly

19.03.14 13:17

Nyolc százalékkal csökkent tavaly a Lufthansa-csoport adózott eredménye az egy évvel korábbihoz képest.

Bevásárol szélestörzsű gépekből a Lufthansa

19.03.13 15:32

Negyven szélestörzsű repülőgépet rendelt a német Lufthansa, amelyek listaáron számolt piaci értéke 12 milliárd dollár - közölte a légitársaság a honlapján szerdán.

Új gyárat épít Miskolcon a Lufthansa

19.02.21 12:49

Repülőgép motoralkatrész javító- és felújító bázist létesít Miskolcon a Lufthansa Technik AG.

A(z) "Lufthansa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Elfogatóparancs alapján történt rendőri intézkedés tegnap

Békés megyében 2019. május 23-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Bírósági elfogatóparancs alapján azonban kellett intézkedni a megye rendőreinek. A…

Tudomány

3 tonnás repülőgépet húz el egy robotkutya [Videó]

Elképesztő dolgokra képesek ma már a robotok, ügyesen közlekednek, szuperintelligensek, képesek együttműködni egymással és jelen helyzetben elhúzni egy 3 tonnás repülőgépet.

Ország

Búcsú: így köszönt el a Hertha Berlin Király Gábortól

Várja a öregfiúk csapatába Király Gábort egykori klubja, a Hertha Berlin.

Nagyvilág

Nehéz hónapok várnak a németekre?

A vártnál nagyobb mértékben romlott májusban a Müncheni Egyetem ifo gazdaságkutató intézetének német üzleti hangulatindexe.

 

Kategória ajánló