Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Céges lázmérő – szokjuk a fogalmat, mert a miniszterelnök szerint lesz ilyen

20.05.12 09:25

Ludovic Orban miniszterelnök hétfő este azt nyilatkozta a Digi 24 televíziócsatornának, hogy minden romániai közintézmény és vállalat köteles lesz egészségügyi szűrést végezni alkalmazottain, és azok az alkalmazottak, akiknél 37 foknál nagyobb…

Államfő, kormányfő és miniszter érkezett Marosvásárhelyre

20.05.10 07:25

Klaus Iohannis államfő, Ludovic Orban kormányfő és Nelu Tătaru egészségügyi miniszter Marosvásárhelyre látogatott szombat délután.

Orban: Az alkotmánybíróság döntése nem jelenti azt, hogy megszűnnek a bírságok

20.05.07 09:09

A szükségállapot alatt bevezetett szabályok megsértése miatt továbbra is rónak ki bírságokat, ez nem szűnik meg az alkotmánybíróság döntése nyomán, hangsúlyozta Ludovic Orban kormányfő csütörtökön.

Románia igyekszik felpörgetni a gazdaságot

20.05.04 22:01

Románia az állami beruházási programokkal, a magánberuházások ösztönzésével és a kényszerszabadságról visszatérők bérköltségének részleges átvállalásával akarja támogatni a koronavírus-járvány által sújtott gazdaság újraindulását - jelentette be…

Tőkés László levelet írt Ludovic Orban román miniszterelnöknek

20.04.30 19:34

Tőkés László, az EMNT elnöke levelet küldött Ludovic Orban miniszterelnöknek, melyben felhívta figyelmét arra, hogy a koronavírus-járvány okozta válsághelyzetben az állami intézmények és hatóságok kizárólag román nyelven kommunikálnak.

A települések közti közlekedést továbbra is korlátozzák

20.04.28 09:29

Május 16-ától kezdődően biztosan feloldják a kijárási tilalmat a településeken belül, azonban a települések közötti közlekedést továbbra is bizonyos fokú megszorítások fogják korlátozni, jelentette ki Ludovic Orban kormányfő.

A román kormány maszkokat ad a mélyszegénységben élőknek

20.04.25 08:49

A kabinet arra készül, hogy maszkokkal lássa el "a szegénységi küszöb alatt élő" személyeket - jelentette ki péntek este az Antena 3 televízió műsorában Ludovic Orban miniszterelnök.

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Hátrább az agarakkal – javasolja Ludovic Orban Budapestnek és Varsónak

A román kormányfő szerint Magyarországnak és Lengyelországnak vissza kell vonulnia az európai uniós költségvetési harcban.

Ország

Újabb meccseket hagy ki a Csíkszereda, borul a hokiliga versenynaptára

Az igazoltan pozitív koronavírusos esetek miatt az együttes a most következő hétvégén sem tud még a szükséges 13 plusz 1 fővel kiállni.

Nagyvilág

Újabb meccseket hagy ki a Csíkszereda, borul a hokiliga versenynaptára

Az igazoltan pozitív koronavírusos esetek miatt az együttes a most következő hétvégén sem tud még a szükséges 13 plusz 1 fővel kiállni.

Tudomány

Nem ért egyet az országos teszteléssel a Szlovákiai Városok Uniója

Nem ért egyet az országos teszteléssel a Szlovákiai Városok Uniója (Úms) – nyilatkozta Richard Rybníček, az unió elnöke a központi válságstáb szerdai ülése előtt. Ugyanakkor megjegyezte, hogy a szervezet tiszteletben tartja a…

 

Kategória ajánló