Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Orban: kötelező lesz a védőmaszk az iskolákban, ahol rendes formában zajlik a tanítás

20.08.12 16:24

Kötelező lesz a védőmaszk használata azokban az iskolákban, ahol a tanítás rendesen - a tanulók fizikai jelenlétével - fog zajlani a tanévnyitást követően, és minden tanintézményt el kell látni fertőtlenítőszerrel – jelentette ki szerdán Ludovic Orban…

Az államfő már biztos benne: nem fog a megszokott módon elkezdődni az iskola

20.07.29 19:22

Jövő héten megbeszélést tart az új tanév megnyitásának lehetséges forgatókönyveiről Ludovic Orban kormányfővel, Monica Anisie oktatási miniszterrel és más, az oktatás területén illetékes miniszterekkel – írja az Agerpres hírügynökség Klaus Iohannis…

Fontolóra veszi a kormány, hogy az egész országban bezárjanak 23 órakor a teraszok

20.07.29 10:10

Ludovic Orban miniszterelnök szerdán úgy nyilatkozott: a kormány fontolóra veszi, hogy csak bizonyos területeken, vagy az egész ország területén érvényessé teszi-e azt a rendelkezést, amelynek értelmében 23 és 6 óra között zárva kell tartani a teraszokat.

Ludovic Orban: Több szakaszban szándékozunk növelni a gyerekpénzt

20.07.27 18:25

A kormány több szakaszban fogja növelni a gyereknevelési pótlékot, az emelés ritmusa és aránya a gazdasági előrejelzésektől függ - jelentette ki hétfőn Ludovic Orban miniszterelnök.

Újabb halasztás a Tőkés által Iohannis ellen indított perben

20.07.22 23:49

Mint arról június 4-én beszámoltunk, aznap Bukarestben halasztással kezdődött annak a pernek a fellebbviteli tárgyalása, amelyet Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke a Románia Csillaga állami érdemrendtől – szerinte…

Meghatározták azt a napi fertőzésszámot, amelyet meghaladva helyi korlátozások jöhetnek

20.07.21 09:25

Amennyiben a napi új esetek száma meg fogja haladni az 1000–1200-at, bizonyos vidékeken, ahol a legnagyobb a járvány közösségi terjedése, lehetséges, hogy sor kerül korlátozó intézkedésekre, karantén elrendelésére – írja az Agerpres…

Váratlan ellenőrzések lesznek a teraszokon

20.07.20 13:37

Arra kérte Ludovic Orban miniszterelnök hétfőn a prefektusokat, hogy olyan razziákat szervezzenek a teraszokon, amelyeken még a csapat tagjai sem tudják, hova irányítják őket a koordinátort leszámítva. 

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Zsinórban negyedszer nyert a HFC

Zsinórban negyedik győzelmét szerezte meg a Hódmezővásárhelyi FC az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. Ez alkalommal a Taksonyt sikerült felülmúlni, a csapat a győzelmét dr. Elek András emlékének ajánlotta.

Nagyvilág

Védőoltás után nem szükséges várni a gyermekvállalással

A Magyar Tudományos Akadémia Orvosi Tudományok Osztálya legfrissebb hírlevele összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat a COVID-19 fertőzés és a gyermekvállalás, oltás, terhesség, szoptatás témában.

Tudomány

Kevesebb fizetési meghagyásos eljárást indítottak tavaly a járvány miatt

Kevesebb fizetési meghagyásos eljárást indítottak tavaly a járvány miatt Magyarországon - közölte a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) az MTI-vel.

 

Kategória ajánló