Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Az államfő már biztos benne: nem fog a megszokott módon elkezdődni az iskola

20.07.29 19:22

Jövő héten megbeszélést tart az új tanév megnyitásának lehetséges forgatókönyveiről Ludovic Orban kormányfővel, Monica Anisie oktatási miniszterrel és más, az oktatás területén illetékes miniszterekkel – írja az Agerpres hírügynökség Klaus Iohannis…

Fontolóra veszi a kormány, hogy az egész országban bezárjanak 23 órakor a teraszok

20.07.29 10:10

Ludovic Orban miniszterelnök szerdán úgy nyilatkozott: a kormány fontolóra veszi, hogy csak bizonyos területeken, vagy az egész ország területén érvényessé teszi-e azt a rendelkezést, amelynek értelmében 23 és 6 óra között zárva kell tartani a teraszokat.

Ludovic Orban: Több szakaszban szándékozunk növelni a gyerekpénzt

20.07.27 18:25

A kormány több szakaszban fogja növelni a gyereknevelési pótlékot, az emelés ritmusa és aránya a gazdasági előrejelzésektől függ - jelentette ki hétfőn Ludovic Orban miniszterelnök.

Újabb halasztás a Tőkés által Iohannis ellen indított perben

20.07.22 23:49

Mint arról június 4-én beszámoltunk, aznap Bukarestben halasztással kezdődött annak a pernek a fellebbviteli tárgyalása, amelyet Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke a Románia Csillaga állami érdemrendtől – szerinte…

Meghatározták azt a napi fertőzésszámot, amelyet meghaladva helyi korlátozások jöhetnek

20.07.21 09:25

Amennyiben a napi új esetek száma meg fogja haladni az 1000–1200-at, bizonyos vidékeken, ahol a legnagyobb a járvány közösségi terjedése, lehetséges, hogy sor kerül korlátozó intézkedésekre, karantén elrendelésére – írja az Agerpres…

Váratlan ellenőrzések lesznek a teraszokon

20.07.20 13:37

Arra kérte Ludovic Orban miniszterelnök hétfőn a prefektusokat, hogy olyan razziákat szervezzenek a teraszokon, amelyeken még a csapat tagjai sem tudják, hova irányítják őket a koordinátort leszámítva. 

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Hátrább az agarakkal – javasolja Ludovic Orban Budapestnek és Varsónak

A román kormányfő szerint Magyarországnak és Lengyelországnak vissza kell vonulnia az európai uniós költségvetési harcban.

Ország

Újabb meccseket hagy ki a Csíkszereda, borul a hokiliga versenynaptára

Az igazoltan pozitív koronavírusos esetek miatt az együttes a most következő hétvégén sem tud még a szükséges 13 plusz 1 fővel kiállni.

Nagyvilág

Újabb meccseket hagy ki a Csíkszereda, borul a hokiliga versenynaptára

Az igazoltan pozitív koronavírusos esetek miatt az együttes a most következő hétvégén sem tud még a szükséges 13 plusz 1 fővel kiállni.

Tudomány

Nem ért egyet az országos teszteléssel a Szlovákiai Városok Uniója

Nem ért egyet az országos teszteléssel a Szlovákiai Városok Uniója (Úms) – nyilatkozta Richard Rybníček, az unió elnöke a központi válságstáb szerdai ülése előtt. Ugyanakkor megjegyezte, hogy a szervezet tiszteletben tartja a…

 

Kategória ajánló