Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Románia igyekszik felpörgetni a gazdaságot

20.05.04 22:01

Románia az állami beruházási programokkal, a magánberuházások ösztönzésével és a kényszerszabadságról visszatérők bérköltségének részleges átvállalásával akarja támogatni a koronavírus-járvány által sújtott gazdaság újraindulását - jelentette be…

Tőkés László levelet írt Ludovic Orban román miniszterelnöknek

20.04.30 19:34

Tőkés László, az EMNT elnöke levelet küldött Ludovic Orban miniszterelnöknek, melyben felhívta figyelmét arra, hogy a koronavírus-járvány okozta válsághelyzetben az állami intézmények és hatóságok kizárólag román nyelven kommunikálnak.

A települések közti közlekedést továbbra is korlátozzák

20.04.28 09:29

Május 16-ától kezdődően biztosan feloldják a kijárási tilalmat a településeken belül, azonban a települések közötti közlekedést továbbra is bizonyos fokú megszorítások fogják korlátozni, jelentette ki Ludovic Orban kormányfő.

A román kormány maszkokat ad a mélyszegénységben élőknek

20.04.25 08:49

A kabinet arra készül, hogy maszkokkal lássa el "a szegénységi küszöb alatt élő" személyeket - jelentette ki péntek este az Antena 3 televízió műsorában Ludovic Orban miniszterelnök.

Néhány dátum a szükségállapot után, amikor megnyílhatnak az iskolák

20.04.17 09:34

A járványhelyzet alakulásának függvényében május 15-e után újranyithatnak az iskolák – írja az Agerpres hírügynökség Ludovic Orban miniszterelnök csütörtöki nyilatkozatára hivatkozva.

Szakszervezeti összefogás: szükség van a nem pedagógusi munkát végző tanügyi személyzetre is

20.04.15 11:34

Az iskolák fenntartására, a tanügyi alkalmazottak fizetésének utalására, az online oktatás lebonyolításához szükséges informatikusok munkájára továbbra is szükség van – írják a tanügyi szakszervezetek képviselői Ludovic Orban miniszterelnökhöz…

Ludovic Orban: Jóhiszeműségük jeléül a parlamenti képviselők mondjanak le különnyugdíjukról

20.04.06 17:19

A parlamenti képviselőknek, „jóhiszeműségük első jeleként”, le kellene mondaniuk különnyugdíjukról - jelentette ki vasárnap este a România TV műsorában Ludovic Orban miniszterelnök.

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Orban: 14 százalékos nyugdíjemelés lesz

Tizennégy százalékkal emelik a nyugdíjakat szeptember 1-től az eredetileg tervezett 40 százalékos emelés helyett - jelentette Ludovic Orban román miniszterelnök.

Ország

Most érkezett: Romániában ismét meghosszabbították a veszélyhelyzetet

Romániában augusztus 16-tól kezdődően újabb 30 napra meghosszabbították a koronavírus-járvány miatt május közepén elrendelt, azóta kétszer meghosszabbított veszélyhelyzetet.

Tudomány

Most érkezett: Romániában ismét meghosszabbították a veszélyhelyzetet

Romániában augusztus 16-tól kezdődően újabb 30 napra meghosszabbították a koronavírus-járvány miatt május közepén elrendelt, azóta kétszer meghosszabbított veszélyhelyzetet.

Nagyvilág

Albánok ezrei rekedtek a görög határon az új szabályok miatt

Augusztus 16-ától naponta legfeljebb 750 ember léphet Görögországba Albániából. Három napnál nem régebbi koronavírus-tesztet kell bemutatniuk, és hétnapos karanténba kell vonulniuk.

 

Kategória ajánló