Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Módosítja a kormány a veszélyhelyzetről szóló határozatot

20.08.27 20:04

Módosítja csütörtök esti ülésén a kormány a veszélyhelyzetről szóló határozatot, belefoglalva az önkormányzati választásokat megelőző kampány főbb szabályait - jelentette be az ülés elején Ludovic Orban.

Orban: ha felfüggesztik az oktatást, a szülők megkapják fizetésük 75 százalékát

20.08.24 22:28

Ha a COVID-19 járvány miatt felfüggesztenék az oktatást valamely iskolában, minden tanuló szüleinek egyike megkapja fizetése 75%-át, hogy otthon maradhasson gyermekével - mondta Ludovic Orban miniszterelnök. 

Ludovic Orban: A kormány prioritása védőmaszkokat biztosítani a nehéz helyzetben élő családok gyermekeinek

20.08.24 18:13

A kormány számára elsődleges fontosságú feladat iskolakezdésre védőmaszkokat biztosítani a nehéz helyzetben levő családokban élő gyermekek számára - nyilatkozta hétfőn Ludovic Orban miniszterelnök.

A beltéri vendéglátóhelyek megnyitását tervezik Romániában

20.08.24 12:40

Romániában a múlt héten először csökkent az újonnan diagnosztizált koronavírus-fertőzöttek száma, a kormány pedig azt fontolgatja, hogy engedélyezi a vendéglátóhelyek beltéri részeinek megnyitását - jelentette be hétfőn Ludovic Orban…

Orban: 14 százalékos nyugdíjemelés lesz

20.08.14 13:37

Tizennégy százalékkal emelik a nyugdíjakat szeptember 1-től az eredetileg tervezett 40 százalékos emelés helyett - jelentette Ludovic Orban román miniszterelnök.

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Visszakozott a kormány, csak jövőre emelkednek a nyugdíjak Romániában

Idén nem nőnek a nyugdíjak, a nyugdíjpont értéke 2022. január 1-jén emelkedik Romániában – jelentette be Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt elnöke a bukaresti kormánykoalíció ülése után.

Ország

A több százezres bírság ellenére is sok a horrorkaraván

Hiába a több százezer forintos bírság, továbbra is sokan próbálkoznak a Nyugat-Európából főleg Románia felé tartó autók nem szakszerű szállításával. Jelentős súlytöbblettel és sokszor nagy sebességgel közlekednek. A román…

Nagyvilág

Tragikusan emelkedik, második napja rekordot dönt a halottak száma

Második napja rekordszámú halottja van a koronavírus-járványnak Brazíliában: az elmúlt 24 órában 1910 ember halt bele a vírus okozta Covid-19 betegség szövődményeibe - közölte szerdán az egészségügyi minisztérium.

Tudomány

Tragikusan emelkedik, második napja rekordot dönt a halottak száma

Második napja rekordszámú halottja van a koronavírus-járványnak Brazíliában: az elmúlt 24 órában 1910 ember halt bele a vírus okozta Covid-19 betegség szövődményeibe - közölte szerdán az egészségügyi minisztérium.

 

Kategória ajánló