Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Hétfőtől Romániába is könnyebb lehet utazni

20.06.11 20:51

Hétfőtől lazítja a beutazási feltételeket Románia is, vélhetően a magyaroknak sem kell majd 14 napos karanténba vonulniuk.

Megbírságolták a román kormányfőt, mert nem viselt maszkot, ráadásul egy irodában cigizett

20.05.31 17:13

3 ezer lejre (cca 200 000 forintra) bírságolták meg Ludovic Orban román miniszterelnököt zárt térben való cigarettázás és a maszkviselés elmulasztása miatt– írja az Agerpres hírügynökség a kormány szombati közleményére hivatkozva.

Nagyobb erőbedobást kért az autópálya-építő társaságoktól Ludovic Orban

20.05.15 23:06

Nagyobb erőbedobást kért az autópálya-építő társaságoktól Ludovic Orban román miniszterelnök pénteken, amikor az észak-erdélyi és a dél-erdélyi pályát Torda és Szászsebes között összekötő A10-es autópálya építőtelepén tett látogatást. A…

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Az államfő már biztos benne: nem fog a megszokott módon elkezdődni az iskola

Jövő héten megbeszélést tart az új tanév megnyitásának lehetséges forgatókönyveiről Ludovic Orban kormányfővel, Monica Anisie oktatási miniszterrel és más, az oktatás területén illetékes miniszterekkel – írja az…

Ország

L. Simon László Trianon-balettelőadást írt

A darabot december 1-jén, a román nemzeti ünnep, a Nagy Egyesülés Napján mutatják be.

Politikus

Bepanaszolták az államfőt a magyarellenes kijelentései miatt

Klaus Iohannis államfő július végi magyarellenes kijelentései miatt a Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat panaszt tett az Országos Diszkriminációellenes Tanácsnál (CNCD).

Tudomány

Tenisz: Udvardy Panna 3 hónap alatt több mint 80 mérkőzést játszott

Három hónap alatt több mint nyolcvan mérkőzést játszott a teniszező Udvardy Panna, aki a magyarok közül elsőként, a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően májusban kezdte újra a versenyzést.

 

Kategória ajánló