Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Ludovic Orban fizetőssé tenné, Florin Cîțu meghagyná ingyenesnek az oltást

21.05.24 17:22

A két román politikus egy ideje eltávolodott egymástól, szeptemberben pedig minden valószínűség szerint a PNL vezetéséért fognak megküzdeni. Jelen nyilatkozat is ebbe a keretbe illeszthető.

Visszakozott a kormány, csak jövőre emelkednek a nyugdíjak Romániában

21.02.09 09:19

Idén nem nőnek a nyugdíjak, a nyugdíjpont értéke 2022. január 1-jén emelkedik Romániában – jelentette be Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt elnöke a bukaresti kormánykoalíció ülése után.

Ludovic Orbant megválasztották a képviselőház elnökévé

20.12.22 03:19

Orbant 179 vokssal választották meg a képviselőház élére, míg ellenjelöltje, Alfred Simonis szociáldemokrata képviselő száztíz szavazatot kapott.

Román kormányalakítás: Orban visszaülne a miniszterelnöki székbe

20.12.15 19:48

Ismét Ludovic Orban pártelnök számára akar kormányalakítási megbízást kérni Romániában a jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL), amely a Mentsétek meg Romániát Szövetségből (USR) és a Szabadság Egység és Szolidaritás Pártjából…

Orbán Viktor fotójával illusztrálta a Reuters Ludovic Orban lemondásának hírét

20.12.07 22:13

A nemzetközi hírügynökség oldalán később korrigálták a hibát, de addigra már több portál is átvette és volt, ahol még hétfő késő este is a magyar miniszterelnök portréja volt látható.

Régi-új kormánnyal indulhat a válságkezelés

20.12.07 21:19

Jobbközép kormánykoalíció körvonalazódik Romániában. A befektetők egyelőre kóstolgatják az eredményt, a tőzsdeindex és a lej gyengült, ám pánikról nincs szó.

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Elhunyt Dr. Bőhm Antal professor emeritus, a szociológiai gondolkodás motiváló mentora

Életének 81. évében elhunyt dr. Böhm Antal professor emeritus, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a hazai társadalomtudományi, szociológiai gondolkodás, oktatás motiváló mentora, a győri közgazdászképzés jeles…

Közélet

Oroszországi választás: amikor a liberálisok orrukat befogva szavaznak a kommunistákra

Könnyen megjósolható a péntek óta tartó, vasárnap este véget érő oroszországi parlamenti választás kimenetele: a Vlagyimir Putyin orosz államfő mögött álló Egységes Oroszország (JeR) minden bizonnyal ismét legalább kétharmados…

Politikus

Pásztor István méltatta az Rmdsz sikereit

Szívügyünk a család mottóval rendezték meg a Romániai magyar Demokrata szövetség 15. kongresszusát, melyen többek között Pásztor István, a VMSZ elnöke is részt vett.

 

Kategória ajánló