Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Megbuktatnák Orban kormányát, hogy ne változzon a választási rendszer

19.12.09 16:38

Bizalmatlansági indítványt nyújt be a román Szociáldemokrata Párt (PSD) Ludovic Orban kormánya ellen, ha a jobbközép kabinet úgynevezett kormányzati felelősségvállalással próbálja bevezetni a kétfordulós polgármester-választást –…

A nyugdíj melletti jövedelemhalmozás ellen emelt szót a kormányfő

19.12.08 13:34

Nem normális dolog, hogy egy személy, aki nyugdíjba ment és nyugdíjat kap, az állami szektorból jövedelmet is kapjon – jelentette ki Ludovic Orban kormányfő vasárnap reggel az Agerpres tudósítása szerint.

Ludovic Orban: Megpróbáljuk növelni a minimálbért a gazdasági adatok figyelembevételével

19.11.25 14:36

A gazdasági adatok figyelembevételével megpróbálják növelni a minimálbért úgy, hogy elérjék a növekedésre vonatkozó célt is - jelentette ki Ludovic Orban miniszterelnök a Társadalmi Párbeszéd Háromoldalú Országos Tanácsának (CNTSD) keddi ülésén.

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Hátrább az agarakkal – javasolja Ludovic Orban Budapestnek és Varsónak

A román kormányfő szerint Magyarországnak és Lengyelországnak vissza kell vonulnia az európai uniós költségvetési harcban.

Ország

A Tesco brit üzleteiben románul figyelmeztetik a tolvajokat, kiakadt a román külügy

A román külügy tiltakozását fejezte ki amiatt, hogy Nagy Britanniában a Tesco áruházlánc román nyelvű feliratokon figyelmeztette üzleteiben a tolvajokat cselekedetük következményeire, Bukarest szerint ugyanis ez a diszkriminatív…

Nagyvilág

Koronavírus: szigorít Észtország

Észtországban maszkviselési kötelezettséget és további járványügyi szigorításokat vezettek be hétfőn a koronavírussal fertőzöttek számának szakadatlan emelkedése miatt.

Tudomány

Az ingatlanpiac jelenéről beszélhetünk, a jövő szinte ismeretlen

Nagyon eltérően, de hasonló kihívásokkal küzdenek az egyes ingatlanpiaci szereplők a járványhelyzet miatt. A néhány napja megrendezett Portfolio Property Investment Forumon az előadók felvázolták az ingatlanpiac lehetséges…

 

Kategória ajánló