Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Megvan a román biztosjelölt is

19.11.04 16:25

Siegfried Muresan európai parlamenti képviselőt, az Európai Néppárt EP-frakciójának alelnökét jelölheti az új, Ludovic Orban által vezetett jobbközép bukaresti kormány az Európai Bizottságba – közölte az MTI romániai hírforrásokra hivatkozva.

Orban nem hátrál

19.10.31 14:56

Nem cseréli le Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt (NLP) kormányalakítással megbízott elnöke azt a három miniszterjelöltet, akik a parlamenti meghallgatás alkalmával nem kapták meg az illetékes szakbizottságok támogatását…

Ludovic Orban nem cseréli le leszavazott miniszterjelöltjeit

19.10.30 18:48

Nem cseréli le Ludovic Orban a jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL) kormányalakítással megbízott elnöke azt a három miniszterjelöltet, akik a parlamenti meghallgatás alkalmával nem kapták meg az illetékes szakbizottságok támogatását…

Ursula von der Leyen hivatalosan is biztosnak jelölte Várhelyi Olivért

19.10.29 11:33

Az előző napi formális interjúkat követően Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke hivatalosan is biztosnak jelölte a magyar Várhelyi Olivért és a francia Thierry Bretont - erősítette meg kedden a brüsszeli testület szóvivője.

Zenével népszerűsítenék Egerben a kultúrát

19.10.28 15:07

A Cukorbetegek Egri Egyesülete, a Csere Kör Közösségi Egyesület, az Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület és a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete együttműködési megállapodást írt alá az Egri Zenészek Egyesületével. Erről…

Kelemen Hunor: első ránézésre elfogadhatónak tűnik a kormány

19.10.24 19:01

Kelemen Hunor RMDSZ-elnök úgy nyilatkozott csütörtökön az Agerpres hírügynökségnek, hogy a Ludovic Orban által javasolt kabinet szerinte el tudja látni feladatait egy éven keresztül. 

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Többfelé tüntettek az iskolai maszkviselés ellen

Néhány tucat ember tüntetett szombat este Kolozsváron, Temesváron és Nagyváradon az iskolai maszkviselés ellen. Ludovic Orban miniszterelnök úgy reagált: egyesek mintha nem szeretnék gyerekeiket.

Ország

Román külügyminisztérium: Elrugaszkodott Potápi Árpád János pénteki interjúja

Nem kommentálják Potápi Árpád János választásokra hangolt kijelentéseit, mert ezek a történelem egyoldalú szemléletén alapuló nacionalista retorikát idéznek.

Nagyvilág

Újabb óbudai óvodákban jelent meg a koronavírus!

Az Óbudai Meseerdő Óvoda Szivárvány Tagóvodájának egy dolgozójának pozitív lett a koronavírus tesztje. Az intézményt a hétvégén fertőtlenítették - írta az önkormányzat szombaton.Az igazoltan koronavírus-fertőzött munkatárs nem…

Politikus

Romániában megnyitották az észak-erdélyi autópálya egyik Maros megyei szakaszát

Klaus Iohannis elmondta: jelenlétével nyomatékosítani kívánja, hogy fel kell gyorsítani a romániai autópálya-építéseket.

 

Kategória ajánló