Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Magyar felmenők, román identitás – Kicsoda Ludovic Orban?

19.11.08 14:13

Kicsoda valójában Románia új miniszterelnöke? Ludovic Orban brassói román-magyar vegyes házasságból származik, de csak alapszinten beszél magyarul. Portrénk.

A román miniszterelnök szerint nincs elég pénz az egészségügyre és a fizetésekre sem

19.11.07 11:22

Nincs elegendő pénz sem az egészségügyi programokra, sem az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (CNAS) költségvetésére – nyilatkozta az újonnan kinevezett Ludovic Orban román miniszterelnök csütörtökön az Agerpres tudósítása…

Románia földgázbőséget ígér

19.11.06 18:19

Ludovic Orban új román miniszterelnök szerdán azt ígérte, hogy az általa vezetett kabinet prioritásnak tekinti a fekete-tengeri földgázkitermelési projektek és egyéb energiaberuházások elmozdítását a holtpontról - írta az MTI.

Az új román kormányfő kigyomlálná az államapparátust

19.11.06 15:22

Hadat üzent a nepotizmusnak, és meg akarja tisztítani az államapparátust a "pártfogoltaktól" Ludovic Orban, a hétfőn hivatalba lépett új román kormány miniszterelnöke.

Orban tisztogatással kezdte első munkanapját

19.11.06 13:28

Hadat üzent a nepotizmusnak, és meg akarja tisztítani az államapparátust az ingyenélőktől a hétfőn hivatalba lépett román kormányfő.

Új fejezet kezdődik az új védelmi miniszter életében

19.11.05 17:13

Nicolae Ciucă kedden, Klaus Johannis államfő és Ludovic Orban kormányfő jelenlétében vette át védelmi miniszteri mandátumát.

Ludovic Orban román és Orbán Viktor magyar miniszterelnök ugyanaz az ember?!

19.11.05 09:24

Egy kis móka az összeesküvés-elméletekre fogékony olvasóknak az Index részéről: Ludovic Orban, Románia frissen megválasztott miniszterelnöke és Orbán Viktor magyar miniszterelnök majdnem napra pontosan ugyanakkor született. Ludovic…

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Közel 40 PSD-s államtitkárt rúgott ki a miniszterelnök, és még nincs vége

Csaknem negyven, a Szociáldemokrata Párt (PSD) által kinevezett államtitkárt bocsátott el - közölte csütörtök este Ludovic Orban miniszterelnök, számolt be a transindex.ro.

Ország

Edzősors: a Sepsi Osk menesztette László Csabát – hivatalos

A román élvonalbeli Sepsi OSK menesztette László Csaba vezetőedzőt. A nyáron kinevezett tréner vezetésével a székelyföldi együttes – tíz döntetlen mellett – csupán két bajnoki mérkőzést tudott megnyerni a Liga 1 eddigi 16…

Politikus

Kelemen Hunor: minden romániai magyar szavazó voksoljon!

Minden szavazásra jogosult romániai magyar állampolgár vegyen részt a választáson, mert ez a közösség erejét is bizonyítja - kérte Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) államfőjelöltje a Kossuth…

Politikus

A Facebook-on gratulált Kelemen Hunornak a Momentum elnöke

Fekete-Győr András azért sajnálja, hogy Dan Barna csak harmadik lett.

 

Kategória ajánló