Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Visszakozott a kormány, csak jövőre emelkednek a nyugdíjak Romániában

21.02.09 09:19

Idén nem nőnek a nyugdíjak, a nyugdíjpont értéke 2022. január 1-jén emelkedik Romániában – jelentette be Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt elnöke a bukaresti kormánykoalíció ülése után.

Ludovic Orbant megválasztották a képviselőház elnökévé

20.12.22 03:19

Orbant 179 vokssal választották meg a képviselőház élére, míg ellenjelöltje, Alfred Simonis szociáldemokrata képviselő száztíz szavazatot kapott.

Román kormányalakítás: Orban visszaülne a miniszterelnöki székbe

20.12.15 19:48

Ismét Ludovic Orban pártelnök számára akar kormányalakítási megbízást kérni Romániában a jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL), amely a Mentsétek meg Romániát Szövetségből (USR) és a Szabadság Egység és Szolidaritás Pártjából…

Orbán Viktor fotójával illusztrálta a Reuters Ludovic Orban lemondásának hírét

20.12.07 22:13

A nemzetközi hírügynökség oldalán később korrigálták a hibát, de addigra már több portál is átvette és volt, ahol még hétfő késő este is a magyar miniszterelnök portréja volt látható.

Régi-új kormánnyal indulhat a válságkezelés

20.12.07 21:19

Jobbközép kormánykoalíció körvonalazódik Romániában. A befektetők egyelőre kóstolgatják az eredményt, a tőzsdeindex és a lej gyengült, ám pánikról nincs szó.

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Melléképület tetőszerkezete égett a XXII. kerületben

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Budapest XXII. kerületében, az Erdélyi utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat. Az egység utómunkálatokat végez.

Nagyvilág

Ingázók dilemmája: hol történjen az oltás?

Számos magyar ingázót foglalkoztat a kérdés: Ausztriában vagy Magyarországon adassa be magának a koronavírus elleni védőoltást. Magyarországon egyelőre csak az részesülhet az oltáshoz járó engedményekből, aki Magyarországon…

Tudomány

Ápoló képzést indít a Siófoki Szakképzési Centrum Marcaliban

Szociális ápoló és gondozó képzés indul hétfőtől a Siófoki Szakképzési Centrum Marcali Szakképző Iskolájában – jelentették be a pénteken tartott sajtótájékoztatón A járvány után sok minden fel fog értékelődni, elsősorban az…

 

Kategória ajánló