Ludovic Orban hírek

Politikus › Ludovic Orban

Százmilliárd eurós tervvel rukkolt elő az Orban-kormány

20.07.02 21:34

A Ludovic Orban vezette jobbközép kabinet ünnepélyes külsőségek közepette, Klaus Iohannis államfő jelenlétében mutatta be több hete beharangozott, Újjáépítjük Romániát elnevezésű tervét.

Kinyitottak a strandok: ezeket a szabályokat kell betartani

20.06.29 16:15

Hivatalosan járványügyi készültség van az országban, a strandokon, fürdőkben azonban megszűntek a korábbi korlátozások. Az üzemeltetőknek ugyanakkor több szabályt is be kell tartaniuk. A medencevíz klórtartalmát például óránként ellenőrzik a…

Aláírták a Szilágyzsombor-Vaskapu autópálya-szakasz kivitelezési szerződését

20.06.26 15:07

Aláírták pénteken az észak-erdélyi autópálya Szilágyzsombor és Vaskapu közötti szakaszának kivitelezési szerződését Ludovic Orban miniszterelnök és Lucian Bode közlekedési miniszter jelenlétében. 

Hajaj: a kormány a fertőzések számának további növekedésére készül

20.06.26 10:08

Nem túl derűs jövőkép rajzolódik ki a csütörtök esti kormányülés után a koronavírus-járvány alakulását illetően. Ludovic Orban miniszterelnök arra szólította fel Nelu Tătaru egészségügyi minisztert, hogy jelezze a tisztiorvosi szolgálat és a…

Hétfőtől Romániába is könnyebb lehet utazni

20.06.11 20:51

Hétfőtől lazítja a beutazási feltételeket Románia is, vélhetően a magyaroknak sem kell majd 14 napos karanténba vonulniuk.

A(z) "Ludovic Orban" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Százmilliárd eurós tervvel rukkolt elő az Orban-kormány

A Ludovic Orban vezette jobbközép kabinet ünnepélyes külsőségek közepette, Klaus Iohannis államfő jelenlétében mutatta be több hete beharangozott, Újjáépítjük Romániát elnevezésű tervét.

Ország

Összeomlott a Bay-kastély, annyi eső esett Ördögkúton, de a története még szomorúbb

Az erdélyi kastély két épületszárnyból állt, amelyeket a velencei Sóhajok hídja mintájára épült átkelő kötött össze. Az épület 1990 után gazdátlan maradt és romossá vált.

Politikus

Bukarestben veszi fel a harcot

Az RMDSZ háromszéki szervezete javaslatára a szövetség parlamenti frakciója Dezső Csongor Attilát jelölte a számvevőszéknél megüresedett tanácsosi mandátumok egyikére. Tegnap a parlament plénuma titkos szavazással…

Nagyvilág

Napi fertőzési világrekord dőlt meg szombaton

Több mint 212 ezer emberről bizonyosodott be 24 óra alatt, hogy megkapta az új típusú koronavírust.

 

Kategória ajánló