London hírek

Nagyvilág › London

Van olyan fertőzött, aki élete végéig sem gyógyul ki a koronavírusból – ezek a tünetek

Ma 11:01

Komoly szövődmények lehetnek. Ahogy telik az idő, egyre több dologra jönnek rá a kutatók a koronavírussal összefüggésben. A legújabb felismerés, hogy a Covid-19 olyan, mint a lassan ölő méreg: még azoknál is komoly leépülést okozhat…

A Tottenham behúzta az észak-londoni derbit

Ma 09:16

A Tottenham–Arsenal összecsapáson a José Murinho által irányított együttes diadalmaskodott, a Manchester United pedig felléphet a harmadik helyre a Premier League 35. fordulója után.

Kivonul a Tesco Magyarországról is?

Ma 06:43

Megint felvetődött, hogy kivonulhat a Tesco Magyarországról is. A brit áruházlánc vállalkozásait a Schwarz-csoport veheti át, jöhet a Kaufland és több Lidl lehet.

Lassan tényleg kapható lesz a London Taxiból faragott áruszállító

20.07.10 00:01

A Volvo technikára épülő modell a VN5 nevet kapja, és két évvel az után, hogy először láttuk, a gyártás lassan el is kezdődik.

A(z) "London" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Van olyan fertőzött, aki élete végéig sem gyógyul ki a koronavírusból – ezek a tünetek

Komoly szövődmények lehetnek. Ahogy telik az idő, egyre több dologra jönnek rá a kutatók a koronavírussal összefüggésben. A legújabb felismerés, hogy a Covid-19 olyan, mint a lassan ölő méreg: még azoknál is komoly leépülést…

Gazdaság

Új ingatlancég a magyar tőzsdén - Hamarosan SZIT lehet

A hétfői ünnepélyes csengetés keretén belül új belépőt köszöntött a Budapesti Értéktőzsde: a SunDell Estate ingatlanbefektetési társaság törzsrészvényei a Standard kategóriába kerültek bevezetésre. A tőzsdével a vállalat fő célja, a…

Nagyvilág

Gyomorforgató: patkányok rágják a holttesteket egy párizsi egyetem kutatási központjában

Etikai vizsgálat folyik a Descartes Egyetem vezetői ellen, mert a kísérleti célból a halottasházuknak adományozott emberi holttesteket patkányok rágták meg.

Nagyvilág

A Manchester City megúszta a kizárást

A Manchester Citynek nem kell két évet kihagynia a nemzetközi kupaporondon. A svájci székhelyű sportdöntőbíróság (CAS) bejelentette, hogy az angol klubot hétfőn felmentette az UEFA által kiszabott eltiltás terhe alól.

 

Kategória ajánló