LMP hírek

Politikus › LMP

Publicus: brutális Fidesz-előny, erősödő DK és Momentum

Ma 10:07

A május 26-i EP választáson a megkérdezettek 46 százaléka ígéri biztosra a részvételét a Publicus Research Népszava megbízásából készült mérése szerint. Ez a potenciális maximális részvételi arány, ami várhatóan ennél 6-10 százalékponttal kevesebb,…

Szél Bernadett a Momentum mellett kampányol

Tegnap 17:28

Az LMP-ből a másik társelnökkel, Hadházy Ákossal együtt kilépő független parlamenti képviselő egy ideje a Momentummal együtt jelenik meg, most pedig videoüzenetben mondta azt, hogy az EP-választáson a Momentumra érdemes szavazni.

Publicus Intézet: Fölényesen nyer vasárnap a Fidesz-KDNP, a Momentumnak egy EP-képviselője lesz

Tegnap 16:37

Elsöprő győzelmet arat a Fidesz-KDNP vasárnap az európai parlamenti választásokon – derül ki a Publicus Intézet a Népszava megbízásából május 16–22 között, 999 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásból, amely a pártok…

Medián: Három párt küzd a második helyért az EP-választáson

Tegnap 15:34

Két vérre menő harc körvonalazódik a vasárnapi EP-választás előtt: a második helyért a Jobbik, az MSZP-P és a DK, az utolsó mandátumért a Momentum és az LMP küzd majd meg, derül ki a Medián HVG-nek készített kutatásából.

Nagyot akart kampányolni az érdi fideszes polgármester, feljelenthették

Tegnap 13:10

A napokban 2700 első szavazó érdinek küldött levelet az EP-választás előtt T. Mészáros andrás érdi polgármester, aki a levélben arra kérte a szavazókat, hogy a Fideszre voksoljanak. Sajtóhírek szerint emiatt egy helyi ellenzéki képviselő rendőrségi…

LMP: a klímaváltozás az emberiség előtt álló legnagyobb kihívás

Tegnap 11:40

Vágó Gábor, az LMP EP-listavezetője szerint térségünk sokkal nagyobb nyomás alatt van ebben a globális krízisben, mint bármelyik más terület a Kárpát-medencében.

LMP: A 21. század kihívásaival szemben csak erős országoknak van esélyük

19.05.21 16:25

A 21. század soha nem látott kihívásaival szemben csak erős országoknak van esélyük, Magyarország ugyanakkor Orbán Viktor kormányzása alatt minden szempontból meggyengült – mondta az LMP társelnöke Pécsen, sajtótájékoztatón.

Sajtótájékoztatót tartott az LMP

19.05.21 15:28

A vasárnapi Európai Parlamenti választás tétje, hogy a kontinens zöld lesz-e vagy sem.  

A(z) "LMP" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

„Sokan próbálnak fellépni a bevándorlásellenes erőkkel szemben, de ez a kísérlet láthatóan megbukott”

A kampányban nyilvánvalóvá vált, hogy Magyarországon egyetlen bevándorlásellenes politikai erő van, ez pedig a Fidesz–KDNP szövetsége – jelentette ki Kovács Zoltán államtitkár.

Politikus

Végrehajtót küld a Jobbik a TV2-re

Egy jogerős bírósági ítélet szerint beolvasandó helyreigazítást már hetek óta nem tesz közzé a tévé.

Politikus

Szombathelyen vette fel a harcot a szavazatokért az MSZP EP képviselőjelöltje

Egészen új szintre emelte a sajtótájékoztatók világát Tüttő Kata

Politikus

Szél Bernadett a Momentum mellett kampányol

Az LMP-ből a másik társelnökkel, Hadházy Ákossal együtt kilépő független parlamenti képviselő egy ideje a Momentummal együtt jelenik meg, most pedig videoüzenetben mondta azt, hogy az EP-választáson a Momentumra érdemes…

 

Kategória ajánló