L.L. Junior hírek

Ismert személy › L.L. Junior

„Tudjuk, hogy élete egyik legnehezebb időszakán megy keresztül” – a Híd tiszteletben tartja Sólymos döntését

20.01.24 08:01

Erről a Híd szóvivője, Magdeme Klára tájékoztatott. „Sajnáljuk, ami történt. Tudjuk, hogy Sólymos László élete egyik legnehezebb időszakán megy keresztül. A politikus is ember” – áll a párt reakciójában. A szóvivő hozzátette, a párt tiszteletben tartja a…

Elhunyt kisfiáról emlékezik meg új dalában L. L. Junior

19.12.22 16:49

Szívhez szóló dalban emlékezett meg elhunyt kisfiáról L. L. Junior: a rapper Horváth Charlie-val dolgozott együtt az új számon, amit elmondása szerint nagyon nehezen tudott csak megírni.

A(z) "L.L. Junior" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

L.L. Junior gyászát enyhítette Demcsák Zsuzsa és párja

Élete legnehezebb időszakában így álltak mellette.

Közélet

Rendőrökkel vittek el egy csecsemőt, mert a hatóságok születése óta nem tudtak róla semmit

Sokkolta a közvéleményt, hogy a Bács-Kiskun megyei Dusnokon rendőrök segítségével vett el a gyámhatóság egy négy hónapos kisbabát a szüleitől. Az ok: a hatóság hónapok óta nem tudott semmit a gyerekről, akit a szülők nem…

Esemény

Felajánlotta az agyát a tudománynak a Monty Python legendás komikusa

Terry Jones (†77) a tudománynak ajánlotta az agyát. A január huszonegyedikén elhunyt komikus korábban oszlopos tagja volt a Monty Python-csoportnak, de már évek óta súlyos demenciával küzdött.

Ismert személy

Körtvélyessy Zsolt: Imádkoztunk Dávidkáért

Minden szülő rémálma, ami szombat este megtörtén L. L. Juniorral, vagyis Lesi Lászlóval és családjával. Az énekes kisebbik fia, Dávidka halálos balesetet szenvedett Zuglóban. A kicsi két hét múlva lett volna négyéves.

 

Kategória ajánló