L.L. Junior hírek

Ismert személy › L.L. Junior

Fordulat L. L. Juniorék ügyében: Találkozhatott Hopp Csilla és fia

19.09.13 03:22

Az elmúlt két hétben mindössze egy órát látta kisfiát Hopp Csilla, akit a beleset után vitt el tőle L. L. Junior. Hopp Csilla ugyanúgy elhozhatná Lacikát, ahogy volt férje is tette, azonban nem akar újabb fájdalmat okozni a testvérét elvesztő fiúnak.

Fordulat L.L. Juniorék ügyében

19.09.11 18:01

L. L. Junior és Csilla között ugyanis tisztázódott, hogy nem feltétlenül akarják bíróság elé vinni Lacika elhelyezésének ügyet.

L.L. Junior teljes körű pszichológiai vizsgálatot kért Csillára

19.09.11 12:49

Noha kisfiuk, Dávidka temetésen támogatták egymást, de még mindig kiélezett a hangulat L.L. Junior és volt felesége, Csilla között gyermekük elhelyezési ügyében.

L.L. Junior megrendítő vallomása: elájult, miután meghallotta, hogy elgázolták a fiát

19.09.11 10:46

Elájult az autóban L.L. Junior (38), miután megtudta, hároméves fiát, Dávidkát (†3) halálra gázolta egy autó.

Megfenyegették L.L. Junior volt párját

19.09.11 06:49

Hiába a hatalmas fájdalom, még a gyászában sincs nyugta Csillának, akit már többen is megfenyegettek, mert úgy gondolják ő a felelős a kisfia haláláért. Dávidkát augusztus 31-én gázolta halálra egy autó Zuglóban.

Csak videón láthatja kisfiát L.L. Junior volt felesége

19.09.10 05:07

A szülők életük legnehezebb napja után nem folytatták a csatározást. L.L. Junior Dávidka anyját hibáztatta a történtekért, közösségi oldalukon, a nyilvánosság előtt kaptak hajba. Csilla azt írta Juniorról, csupán kirakat apuka, volt párja pedig a…

A(z) "L.L. Junior" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

26 baleset történt vasárnap Budapesten

A balesetekben hárman súlyosan, négyen könnyebben sérültek meg. A BRFK közleménye szerint a "Budapesti Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 26 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A…

Ismert személy

Körtvélyessy Zsolt: Imádkoztunk Dávidkáért

Minden szülő rémálma, ami szombat este megtörtén L. L. Juniorral, vagyis Lesi Lászlóval és családjával. Az énekes kisebbik fia, Dávidka halálos balesetet szenvedett Zuglóban. A kicsi két hét múlva lett volna négyéves.

Közélet

Nyerges vontatóval ütközött egy személyautó Váradnál

Forgalmi akadály van a baleset helyszínén. Egy nyerges vontatóval ütközött össze egy személyautó Hobol és Várad között, utóbbi településhez közelebb. A szigetvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők is…

 

Kategória ajánló