Liszt Ferenc repülőtér hírek

Budapest › Liszt Ferenc repülőtér

Közelebb Budapest szégyenfoltjának felújítása

Ma 11:47

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közúti elérhetősége javításának előkészítése kapcsán szükséges tervezést a FőmtervV Mérnöki Tervező Zrt. és az Utiber Közúti Beruházó Kft. végezheti, nettó 1 milliárd 395 millió forintért.

Leltárt tartott a Budapest Airport

21.01.21 07:47

A Budapest Airport az elmúlt két évben 167 millió euró értékben valósított meg beruházásokat a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, csak 2020-ban 74 millió eurót fektetett a fejlesztésekbe, több esetben előre hozva olyan projekteket, amelyek…

Mivel várják majd újra az utasokat Ferihegyen?

21.01.20 06:35

Egy sereg eszközzel és a nemzetközi gyakorlatban már ismert megoldásokkal készül a Budapest Airport (BA) arra az időre, amikor majd ismét nagyságrendekkel több utas fordul meg Ferihegyen. Ez még nagyon messze van, pótlólagos informatikai…

Hírességek a kifutópályán

21.01.15 13:07

A ferihegyi repülőtér neves vendégeiről közölt összeállítást a heti Fortepan.

Mi várható Ferihegyen a járvány után? Késve durranhat be a forgalom

21.01.10 19:13

Kevés nullát kellett az utasok havi száma mögé tenni Ferihegyen az elmúlt két-három hónapban és a helyzet január-februárban is hasonló lesz.

Mennyi utasa volt tavaly a ferihegyi repülőtérnek?

21.01.09 11:30

A koronavírus-járvány 2020-ban a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves utasforgalma 76 százalékkal csökkent az előző évhez képest, a Budapest Airport 3 859 379 induló és érkező utas…

Megint elbocsátások jöhetnek Ferihegyen

21.01.09 09:34

Európa sok országában további korlátozások tolják ki a teljes mozgási szabadság eljöttét. Hiába kezdődtek meg az oltások, ez a kontinens nagyobb részén várhatóan csak az első félév vége felé fejeződik be, így a turisták sokkal óvatosabbak és…

A(z) "Liszt Ferenc repülőtér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Budapest

Már tervezik az új ferihegyi gyorsforgalmit

Aláírták a mérnöki szerződést a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közúti elérhetőségének javítása kapcsán.

Gazdaság

Budapest Airport: Tovább javult az utasok elégedettsége 2020. utolsó negyedévében

Az utasok 37 különböző szempont alapján értékelték az őket leginkább érintő repülőtéri szolgáltatásokat, a tavalyi év utolsó negyedévében regisztrált pontszámok pedig visszaigazolják az elmúlt két év fejlesztéseit.

Tudomány

A szelek hatékonyabb meglovaglásával csökkenthetik kibocsátásukat a repülőgépek

Ezzel a repülési szektor számára a technológia fejlesztésénél olcsóbb és közvetlenebb mód adódik a károsanyag-kibocsátás csökkentésére.

Top magyar cég

Budapest Airport: Tovább javult az utasok elégedettsége 2020. utolsó negyedévében

Az utasok 37 különböző szempont alapján értékelték az őket leginkább érintő repülőtéri szolgáltatásokat, a tavalyi év utolsó negyedévében regisztrált pontszámok pedig visszaigazolják az elmúlt két év fejlesztéseit.

 

Kategória ajánló