Liszt Ferenc hírek

Ismert személy › Liszt Ferenc

Egyházi fenntartású lett a vásárhelyi Liszt Ferenc iskola – ugyanakkor városi beiratkozással fogadják a diákokat

20.06.20 16:04

Egyházi fenntartású lett a vásárhelyi Liszt Ferenc iskola. A delmagyar.hu azt írta, hogy a Domonkos nővérek szeptembertől az oktatás-nevelést az eddigi hagyományokkal folytatják. Ugyanakkor városi beiratkozással fogadják a diákokat.

Fekete Péter: Színháztörténelmi pillanat három helyszínen

20.06.13 14:25

Ünnepi gálaműsorral nyitották meg a Szarvasi Vízi Színház tizedik jubileumi évadát. A kultúráért felelős államtitkár úgy fogalmazott: ez az alkalom színháztörténelmi pillanat, hiszen három hónap kényszerpihenő után június 12-én Magyarország három…

A GGTánc Eger nyitja meg a Szarvasi Vízi Színház X. évadát

20.06.09 13:57

Különleges előadásra készül a GGTánc Eger. Három hónapnyi szünet után végre színpadra áll a társulat a Szarvasi Vízi Színház X. jubileumi évadának nyitó gáláján.

Karambol miatt terelik a forgalmat a 6-oson Paksnál

20.04.11 13:52

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt április 11-én 13 óra 16 perckor a 6-os számú főút 107-es kilométerénél, Paks térségében - tájékoztatott honlapján a rendőrség.

Ők a legszebben szavalók Vásárhelyen

20.03.06 10:46

A Hódmezővásárhelyi Ifjúsági Önkormányzat 2020. március 5-én rendezte meg a Költészet Hírnökei nevezetű szavalóversenyt, a városban tanuló általános-, illetve középiskolások számára.

Fiatal kötélugrók versenyeztek Szolnokon

20.02.19 07:25

Mintegy ötvenen indultak a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola tornatermében megrendezett kötélugró versenyen.

Energetikai korszerűsítés kezdődik a zalaegerszegi Liszt Ferenc iskolában

20.01.25 07:05

Építészeti és energetikai felújítás, valamint akadálymentesítés kezdődik a zalaegerszegi Liszt Ferenc tagiskolában a város önkormányzata által elnyert több mint 330 millió forintos támogatási összegből.

A(z) "Liszt Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Egyházi fenntartású lett a Liszt

A szülők többsége támogatta a vásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola fenntartóváltását, amely így szeptembertől már a Domonkos nővérek irányításával működik. A Délmagyarország cikke következik.

Kultúra és szórakozás

Lélekemelő pillanatokkal indult útjára az Operettszínház szabadtéri koncertsorozata

Varázslatos dallamok, csordultig telt nézőtér, tapsvihar – hétvégén hosszú szünet után végre ismét gálaestet tarthattunk, ami szemmel láthatóan nézőink és művészeink lelkének is nagyon kellett már. A Pesti Vármegyeháza…

Magyar település

Történelem és magyarság – A Délvidéken tartott előadásokat Miklós Péter

Huszadik alkalommal rendezték meg Újvidéken az Apáczai Nyári Akadémiát. A délvidéki magyar tanárok számára szervezett továbbképzésen előadásokat tartott Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója is.

Megye

Két határsértő Röszkénél

Két határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 14., k - 12:35 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik…

 

Kategória ajánló