Liszt Ferenc hírek

Ismert személy › Liszt Ferenc

Ők a legszebben szavalók Vásárhelyen

20.03.06 10:46

A Hódmezővásárhelyi Ifjúsági Önkormányzat 2020. március 5-én rendezte meg a Költészet Hírnökei nevezetű szavalóversenyt, a városban tanuló általános-, illetve középiskolások számára.

Fiatal kötélugrók versenyeztek Szolnokon

20.02.19 07:25

Mintegy ötvenen indultak a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola tornatermében megrendezett kötélugró versenyen.

Energetikai korszerűsítés kezdődik a zalaegerszegi Liszt Ferenc iskolában

20.01.25 07:05

Építészeti és energetikai felújítás, valamint akadálymentesítés kezdődik a zalaegerszegi Liszt Ferenc tagiskolában a város önkormányzata által elnyert több mint 330 millió forintos támogatási összegből.

Adventi koncerttel indul az évad Kanizsán

19.12.15 18:16

A Fortissimo bérlet 2019. december 20-án egy igazi különlegességgel indul. A bérletben köszönthetjük Magyarország egyik vezető, hivatásos kórusát, a Nemzeti Énekkart. A nyitókoncerten egy igazán meghitt karácsonyi műsort hallhat a közönség,…

Magas színvonalnak örvendett a vadászati konferencia

19.12.03 17:43

A kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola adott otthont november 27-én az ,,Ismerd meg a vadászokat" programindító konferenciának. Az Országos Magyar Vadászkamara és annak oktatási szakbizottsága kezdeményezésére jött létre az ifjúságnevelési…

Egy jelzőlámpát megszüntetnek a Ceglédi úton

19.11.29 12:44

Kecskeméten, a Liszt Ferenc utca – Ceglédi út kereszteződésében lévő ideiglenes jelzőlámpás forgalomirányítás december első hetében megszűnik.

Több száz érdeklődő a Neumann János Egyetemen nyílt napján

19.11.28 06:31

Óriási érdeklődés mellett rendezték meg a Neumann János Egyetem nyílt napját november 27-én. A négy kar közül a gazdaságtudományi idén először mutatkozott be önállóan, már az új épületében.

A(z) "Liszt Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Szavalóversenyt tartottak Vásárhelyen

Szavalóversenyt rendeztek a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában – adta hírül a Rádió7.

Kultúra és szórakozás

Kemény: Koncert közben arconütötték a Dal 2020 nyertesét

Csak véletlen volt a dolog, de Orsovai Reni máig lelkesen emlékszik vissza az esetre. Élete egyik legviccesebb pillanatának tartja Orsovai Reni (27), amikor Deniz (33), a Fonogram-díjas rapper véletlen szájba vágta őt egyik…

 

Kategória ajánló