Liptai Claudia hírek

Ismert személy › Liptai Claudia

Micsoda örömhír: Liptai Claudia korona-tesztje negatív lett, újra megölelhette a kisfiát

20.09.29 20:31

Közösségi oldalán számolt be a jó hírről a műsorvezető. Claudia végre maga mögött tudhatja a kálváriát, bár bevallása szerint maradványai még vannak a koronavírusnak: még mindig fáradékony, gyakran fáj a feje és egyáltalán nem érez ízeket.

Máris egymásnak estek Liptai követői a koronás poszt alatt

20.09.16 16:35

Nemrég jelentette be Liptai Claudia, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, de már el is lepték a posztját a szkeptikusok és az acsarkodók.

Pozitív lett Liptai Claudia koronavírus-tesztje, ő maga jelentette be

20.09.16 13:11

A színész-műsorvezető nagyon meglepődött azon, hogy megfertőződött, hiszen neki és a családjának sem voltak, illetve szerencsére most sincsenek tünetei.

A(z) "Liptai Claudia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

RTL Klub: Liptai Claudiával érkezik a Mestercukrász!

Még az idei évben látható lesz az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök-család legújabb, édesszájú tagja: a Mestercukrász. Kolosi Péter a Nagy Kreatív Napon tartott eladásában elárulta, hogy a vadonatúj gasztro-reality háziasszonya a…

Nagyvilág

NAV: Kérni kell a késedelmi pótlék törlését

A késedelmi pótlék felszámítása automatikus, ezért kell a törlést külön kérni. Azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a…

Ismert személy

Magyar állami támogatással épült orvoslakásokat avattak a székelyföldi Borszéken

Magyar állami támogatással épült orvoslakásokat avattak péntek délután a székelyföldi Borszéken. Amint az erdélyi orvos- és művészlakás-építő programot koordináló Studium-Prospero Alapítvány közölte, a borszéki Kárpátok utca…

Kultúra és szórakozás

Szabó Győző vallomása az Álarcos énekesről

Többek között Dancsó Péter is lehetett már zsűritag az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorába, míg Szabó Győző lemaradt erről a lehetőségről, amit a mai napig sajnál.

 

Kategória ajánló