Liptai Claudia hírek

Ismert személy › Liptai Claudia

Liptai Claudia látványosan tér vissza az RTL Klubhoz

20.12.22 09:59

A neves színésznő és műsorvezetőnő újra az RTL Klub kötelékében dolgozik, aminek sokan örülhetnek, hiszen egy ideje már nem volt képernyőn.

Így néz ki most a Mrs. Doubtfire gyereksztárja

20.12.20 10:12

Mara Wilson, a Csoda New Yorkban és a Mrs.Doubtfire kis sztárja mára már kész nő, és egyre inkább az írás felé kacsingat.

Liptai Claudia visszatér

20.12.20 10:12

Liptai Claudia nagy döntést hozott 2018-ban: nem hosszabbította meg lejáró szerződését a TV2-vel. Most úgy tűnik, eljött a várva várt fordulat: ismét műsort kap.

Hatalmasat nőtt Liptai Claudia kisfia

20.12.17 05:48

Liptai Claudia elárulta, hogyan készül az ünnepekre a járványveszély közepette.

A(z) "Liptai Claudia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Liptai Claudia szomorúan emlékezett Gesztesire

Mindig szeretettel beszélt Liptai Claudia Gesztesi Károlyról és ma a közösségi oldalán emlékezett meg a volt férje születésnapjáról.

Nagyvilág

Magyar Orvosok Szakszervezetének elnöke: "a külföldi magyar orvosok besegítése tele van jogi buktatóval"

Bár most úgy tűnik, túl vagyunk a harmadik hullám tetőpontján, továbbra is élet-halál harcot vívnak a Covid-osztályokon orvosok, nővérek és szakápolók. Egy Ausztráliában élő magyar orvosban felmerült a gondolat, hogy a külföldön élő…

Ismert személy

Végre lehet jelentkezni a kárpátaljai magyarság digitális felzárkóztatását segítő programra

A Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságának megbízásából és támogatásával a “KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány idén is pályázatot hirdet a Kárpátalja magyarlakta településein élők digitális felzárkóztatásának…

Kultúra és szórakozás

Szabó Győző vallomása az Álarcos énekesről

Többek között Dancsó Péter is lehetett már zsűritag az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorába, míg Szabó Győző lemaradt erről a lehetőségről, amit a mai napig sajnál.

 

Kategória ajánló