Lidl hírek

Top magyar cég › Lidl

Fémforgácsot találtak a leveles tésztában

19.11.11 13:34

A Lidl arról tájékoztatja a fogyasztókat, hogy visszahív egy veszélyes terméket, a Culina leveles tésztát, mert szennyeződést tartalmazhat.

A Lidl visszakéri az egyik tésztát

19.11.10 11:37

Idegen anyag - fémforgács - lehet a Lidl boltjaiban Culinea fagyasztott leveles tésztában. A boltlánc visszahívta a terméket.

Nagy változás jön a Lidl pénztárainál - a régióban érkezik, ami még a németeknél sincs

19.10.19 13:57

Míg Németországban nem tervez önkiszolgáló pénztárakat bevezetni a Lidl, Lengyelországban megteszi, részben a munkaerőhiány miatt. A változtatást tesztnek is szánják, hogy kiderüljön, beválik-e az új szisztéma

Tizenöt éves lett a Lidl!

19.10.08 06:40

A Lidl Magyarország idén ünnepli tizenötéves jubileumát, ezért születésnapi kampányt indít október 3. és 30. között, melynek fődíja egy 15 évre szóló bevásárlás a Lidl-ben összesen 18 millió forint értékben.

Mindent lenyomott az Aldi-Lidl-Penny hármas

19.09.30 09:25

Az arányokat tekintve a hipermarketek - a Tesco, az Auchan és az InterSpar - elvesztették korábbi vezető szerepüket, mert a három diszkont (összesítve) megelőzte őket.

Figyelem: ha vett ilyen kávéfőzőt, akkor vigye vissza, mert áramütést okozhat

19.09.29 19:07

Áramütés veszélye miatt kávéfőzőt hív vissza a Lidl. Áramütés veszélye miatt visszahívja Silvercrest Eszpresszó kávéfőző SEMS 1100 A1 termékét a Lidl áruházlánc; a termék alján az IAN 313486 nemzetközi cikkszám látható. A cég honlapján…

A(z) "Lidl" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Fémforgácsot találtak a leveles tésztában

A Lidl arról tájékoztatja a fogyasztókat, hogy visszahív egy veszélyes terméket, a Culina leveles tésztát, mert szennyeződést tartalmazhat.

Top magyar cég

7 tejfölös Palócleves, amitől jóllaksz és felmelegszel

Az egyik legtökéletesebb leves: zöldbabbal, marhahússal vagy sertéssel, kaporral, sok tejföllel az igazi. 1 Kapros palócleves 2 Palócleves 2. 3 Palócleves Spar konyhájából 4 Zöldfűszeres palócleves 5 „Kéttányéros” palócleves 6

Sport

Hosszában ússza át a Balatont egy gyerekcsoport

A múlt hétvégi „hagyományos” Balaton-átúszás után egy nagy próbatételnek vág neki egy három felnőttből és tizennyolc gyerekből álló csoport.

 

Kategória ajánló