Líbia hírek

Ország › Líbia

Migránst fogtak el a rendőrök Hegyeshalomban

20.09.26 19:13

Migránst fogtak el a rendőrök Hegyeshalomban Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 26., szo - 06:33 A magát algír állampolgárnak valló külföldi nem tudta a jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni.

Migránsok gyalogoltak az M7-es autópályán a sormási pihenőnél

20.09.26 09:34

Az M7-es autópálya 214-es kilométerszelvényénél, a sormási pihenőnél szombaton délelőtt 10 óra 30 perc körül két férfit tartóztattak fel a rendőrök. Az illegális migránsok szír állampolgárnak vallották magukat, és jogellenesen jutottak be az országba. A…

Szankciók az Európai Unióban

20.09.14 17:03

Észak-Korea, Líbia, Irán és Oroszország már tudja, mit jelentenek az EU-szankciók. A közelmúlt eseményei nyomán Törökország és Belarusz is a büntetendő országok listájára került. Kiket sújthat az unió a szankciókkal, és hogyan dönt ezekről?

Lemondott az egyik líbiai kormány a tüntetések miatt

20.09.14 08:19

Benyújtotta lemondását vasárnap a Líbia keleti részén működő, Abdullah al-Táni vezette kormány az országrész néhány városában három napja tartó heves tüntetések hatására.

Biztosan újraindulhat az olajkitermelés Líbiában

20.09.13 09:16

Újraindul az olajkitermelés Líbiában, erről biztosította szombaton az Egyesült Államok nagykövetségét az ország keleti vidékeit uraló Líbiai Nemzeti Hadsereg (Lna) parancsnoka, Halífa Haftar tábornok.

Megegyezés a tisztségek elosztásáról Líbia egységes állama kapcsán

20.09.11 08:20

Líbiában a rivális felek megegyeztek a kulcsfontosságú tisztségek elosztásáról egy jövőbeni egységes államban – derül ki a nemzetközileg elismert líbiai egységkormány (Gna) és a tobruki központú parlament képviselőinek találkozójáról kiadott csütörtöki…

Lengyelország ismét tiltó listát állított össze

20.08.28 06:18

A listán többek között Brazília, az Egyesült Államok, Gibraltár, Izrael, India, Spanyolország, Kazahsztán, Líbia, Libanon, Makedónia, Málta van rajta.

A(z) "Líbia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

ENSZ: Trump egy szövetségese is részt vett a Líbia elleni fegyverembargó megsértésében

Egy bizalmas ENSZ-jelentés szerint Donald Trump volt amerikai elnök egyik közismert szövetségese, a Blackwater katonai magánvállalkozás alapítója volt az egyik kitervelője annak a titkos küldetésnek, amellyel kijátszották a…

Közélet

Az autópályán nyargaltak keresztül a marokkói migránsok

Átfutni az M7-esen sosem tartozott a rejtőzködési technikák magasiskolájához. Egy szabadnapos rendőr meg is fogta a két férfit.

Közélet

Harmincegy határsértőt fogtak el

A rendőrök 31 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Csongrád-Csanád megyében.

Közélet

Harmincegy határsértőt fogtak el

A rendőrök 31 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Csongrád-Csanád megyében.

 

Kategória ajánló