liberális hírek

Közélet › liberális

Véget nem érő történet: Sulík Matovičot támadja a költségvetés módosítása kapcsán

21.05.13 12:55

Az SaS nem támogatja a 2021-es állami költségvetés módosításáról szóló gyorsított eljárást – írja a TASR. Mindezt Richard Sulík jelentette be a parlament plenáris ülésén.  Sulík szerint erről nem lehet gyorsított eljárásban, egyik napról a másikra…

Riadót fújtak az Orbán-interjú miatt a szlovák liberálisok

21.05.08 15:55

Nagy sajtóvisszhangja volt Szlovákiában Orbán Viktor a Postoj.sk portálnak adott interjújának – írja a ma7.sk. A konzervatív olvasók pozitívan értékelték a beszélgetést, a liberálisok viszont riadót fújtak.

Haladó Franciaország: letiltott Jeanne d’Arc-film, megfenyegetett újságíró

21.05.08 11:58

A legkeményebb kommunista diktatúrát idéző módszerekkel némítják el Franciaországban a baloldali és liberális ízlésvilágba nem illeszkedő alkotókat és véleményformálókat: betiltottak egy Jeanne d’Arc emlékezetéről szóló, a neves…

Orbán azt mondja, miközben ő a szabadság oldalán áll, a liberálisok a véleményhegemóniáén

21.05.05 22:16

Ma nem létezik liberális demokrácia, csak liberális nem-demokrácia, van benne liberalizmus, de nincs benne demokrácia – nyilatkozta a kereszténydemokráciát meghirdető miniszterelnök egy szlovák lapnak.

Orbán: „A magyar közszolgálati televízió kevésbé kormánypárti, mint a német”

21.05.05 21:55

A kormányfő a postoj.sk című szlovák hírportálnak adott nagyinterjút, amiben többek között az elmúlt évtizedek történései, az Európai Unió és Közép-Európa jövője, a migráció, a vakcinapolitika és a magyar sajtó helyzete is szóba került.

A konzervatív Néppárt a madridi tartományi választás nyertese

21.05.05 09:34

A választások legnagyobb vesztese az Állampolgárok (Ciudadanos) liberális középpárt, amely nem érte el az 5 százalékos bejutási küszöböt, így kiesett a madridi parlamentből.

A(z) "liberális" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Az SaS nem támogatja a költségvetés gyorsított eljárásban történő elfogadását

A koalíció második legkisebb kormánypártja, a liberális SaS nem támogatja a 201-es költségvetés módosításának gyorsított eljárásban történő elfogadását. Richard Sulík pártelnök és gazdasági miniszter szerint az sem biztos, hogy…

Ország

Gyereknap Romániában: oltási maratont szerveznek a 12-15 éveseknek

A román hatóságok elkezdtek dolgozni az oltási platform optimalizálásán, hogy 12 és 15 éveseket is regisztrálni lehessen a szüleik fiókjain keresztül, írta meg a Transindex.

Politikus

Fábián Gyula volt kolozsvári főügyészhelyettest jelöli ombudsmannak az RMDSZ

Dr. Fábián Gyula egyetemi oktatót, volt ügyészt jelöli az RMDSZ a nép ügyvédje hivatalának élére – tájékoztatta a Maszolt Csoma Botond képviselőházi frakcióvezető.

 

Kategória ajánló