Libanon hírek

Ország › Libanon

Abbász: A palesztinok nem ülnek tárgyalóasztalhoz az amerikai béketerv alapján

20.09.03 22:16

„Sosem fogunk tárgyalóasztalhoz ülni, hogy megvitassuk Donald Trump amerikai elnök béketervét, ami a palesztin kérdés felszámolását célozza” – mondta Mahmúd Abbász.

Ferenc pápa imanapot hirdetett Libanonért

20.09.02 13:22

Ferenc pápa böjtöléssel egybekötött egyetemes imára szólította fel egyházát, amelyet Bejrútnak ajánl a szolidaritás jeleként. Az egyházfő csatlakozásra kérte a...

Bejrút a robbanás után most vízhiánnyal küzd

20.08.29 08:08

Három héttel a robbanások után még most is 300 000 bejrúti lakos szenved a biztonságos ivóvíz és a higiéniai szolgáltatások hiánya miatt az UNICEF legfrissebb jelentése szerint.

ENSZ: Libanonban éhínség lesz, ha a világ nem segít

20.08.29 06:59

A libanoni lakosságot az éhínség fenyegeti, ha a nemzetközi közösség nem nyújt megfelelően hatékony segítséget az országnak az augusztus elején bekövetkezett, hatalmas erejű kikötői robbanás után - mondta pénteken Genfben az ENSZ egyik…

Lengyelország ismét tiltó listát állított össze

20.08.28 06:18

A listán többek között Brazília, az Egyesült Államok, Gibraltár, Izrael, India, Spanyolország, Kazahsztán, Líbia, Libanon, Makedónia, Málta van rajta.

Libanon elveszítheti az irányítást a koronavírus felett

20.08.28 04:38

Hasszan Diab libanoni miniszterelnök elmondása szerint egyre nagyobb az esélye annak, hogy az ország elveszíti a kontrollt a koronavírus-járvány felett, lévén az esetek száma folyamatosan nő az augusztus 4-én Bejrútban történt robbanást követően.

Ingatlanspekuláció Bejrútban

20.08.27 14:00

Irán támogatta, hogy síita ingatlanspekulánsok vásárolják fel a bejrúti robbanásban megrongálódott keresztény családok otthonait – jelentette a libanoni Al-Diyar napilap.

Figyelmeztetnek a franciák: Libanon végleg eltűnhet a térképről

20.08.27 13:37

Ha a politikai elit nem cselekszik és implementál fontos reformokat, Libanon azt kockáztatja, hogy „végleg eltűnik” – figyelmeztetett Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter.

Keményen választ küldött az izraeli hadsereg az éjszaka

20.08.26 09:28

Az izraeli hadsereg a Hezbollah síita terrorszervezet libanoni megfigyelőállásait lőtte az éjszaka helikopterekről, válaszul a szervezet fegyvereseinek átlövéseire, amelyekkel izraeli katonákat támadtak a határnál - jelentette a Jediót Ahronót című újság…

A(z) "Libanon" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

A fél családja meghalt tavaly a robbanásban, ő szerencsével túlélte, most világbajnokságon szerepel

A modellként is népszerű sífutó Libanon egyik leghíresebb médiaszemélyisége, a kifelé mutatott kép azonban nagyon csalóka. Szörnyű hónapokon és eseményeken van túl, most Oberstdorfban szeretne felejteni.

Ország

Izrael mégsem küld 100 ezer dózis vakcinát baráti országoknak

Izrael leállítja a programot, aminek keretében koronavírus-vakcinákat terveztek küldeni a Netanjahu-kormánnyal baráti viszonyt fenntartó államoknak a diplomáciai támogatásért cserébe – számolt be a Reuters. A program…

Közélet

Itt a rendőrség! - Az este közepén lepték el a csornai házat a zsaruk

A kábítószer terjesztésével gyanúsított kör tagjai közül két házaspár családi vállalkozásként folytatta a bűnös tevékenységet.

Ország

Irán-barát milíciára mért csapást az Egyesült Államok Szíriában

Az iraki határ közelében végrehajtott csapásban három, lőszert szállító teherautó semmisült meg, és legkevesebb 17 ember meghalt.

 

Kategória ajánló