Libanon hírek

Ország › Libanon

Tűz ütött ki a bejrúti kikötőben

20.09.10 16:45

Egy olajat és gumiabroncsokat tároló raktár gyulladt ki az egy hónapja történt óriási robbanás helyszínén.

Robbanás Bejrútban, hatalmas lángok csaptak fel, pánikban a lakosság

20.09.10 16:07

Alig több mint egy hónappal a Libanon fővárosát romba döntő detonáció után tűz ütött ki a kikötő egyik raktárában, pánikot keltve a lakosság körében.

Megint lángolt a bejrúti kikötő

20.09.10 13:44

Egy raktárban csaptak fel a lángok csütörtökön, alig több mint egy hónappal azután, hogy egy robbanás a földdel tette egyenlővé a kikötő egy részét.

Adományteát lopott a libanoni elnök - legalábbis ezzel vádolják

20.09.09 21:43

Heves bírálatok érték Michel Aun libanoni elnököt amiatt, hogy a Srí Lanka által az augusztusi bejrúti robbanást követően felajánlott teaszállítmányt sokak szerint tisztességtelen módon a testőrei között osztotta szét - jelentette a helyi média…

Nem találtak új túlélőt Bejrútban

20.09.06 08:47

Már nem érkeznek életjelek Bejrútban a romok alól – adta hírül szombaton az a chilei mentőcsapat, amely életjeleket vélt felfedezni.

Egy hónappal a robbanás után élet jeleire bukkantak a romok alatt Bejrútban

20.09.06 02:32

Libanoni mentőcsapatok csütörtökön egy épület maradványainak takarítása közben meghökkentő módon emberi élet nyomait fedezték fel.

A(z) "Libanon" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

A fél családja meghalt tavaly a robbanásban, ő szerencsével túlélte, most világbajnokságon szerepel

A modellként is népszerű sífutó Libanon egyik leghíresebb médiaszemélyisége, a kifelé mutatott kép azonban nagyon csalóka. Szörnyű hónapokon és eseményeken van túl, most Oberstdorfban szeretne felejteni.

Ország

Drónok lesznek a jövő biztonsági őrei?

Ellenőrzés céljából a drónokat már most is számos szabadtéri területen használják, de belső terekben – ahol nem mindig elérhető a GPS szolgáltatás – még nem terjedt el. Ez azonban a Tando rendszer bevezetésével…

Közélet

A szlovák belügyminisztérium 200 millió eurót szán a korrupció elleni harcra és a rendőrségre

A belügyminisztérium most bejelentett intézkedéseinek fő célja, hogy olyan személyi és információs rendszert hozzanak létre, amely alkalmas lesz a pénzügyekkel kapcsolatos visszaélések felderítésére és kivizsgálására. Az…

Ország

A Kongresszus vezetése tudott az Irán-barát milíciára mért légicsapásról

A Biden-kabinet tájékoztatta az amerikai szövetségi törvényhozás vezetését, mielőtt csütörtökön az Egyesült Államok légicsapást mért Szíriában Irán-barát milíciák létesítményeire - közölte pénteken Jen Psaki, a Fehér Ház szóvivője.

 

Kategória ajánló