Libanon hírek

Ország › Libanon

Nemsokára felállhat az új libanoni kormány, megvan az új kormányfő

19.11.15 09:08

A három nagy libanoni párt megegyezett abban, hogy Mohammad Szafadi volt pénzügyminisztert jelöli miniszterelnöknek - jelentette csütörtök éjszaka a libanoni média.

Agyonlőttek egy férfit a libanoni tüntetéseken

19.11.13 05:57

A lövéseket leadó katonát őrizetbe vették. Agyonlőttek kedd éjjel egy férfit Bejrúttól délre, Haldánál, ahol a libanoni hadsereg tüzet nyitott, hogy feloszlassa az ott tiltakozókat – jelentette a libanoni állami hírügynökség.Dzsumblatt drúz vezető pártja…

Megint lemondott a libanoni miniszterelnök

19.10.29 16:31

A közel két hete tartó, az egész országra kiterjedő tüntetések erőszakba fordultával kedden bejelentette saját és kormánya lemondását Szaad Haríri libanoni miniszterelnök. Hariri már 2017 végén is lemondott egyszer, de akkor visszakozott.

Lemondott Szaad Haríri libanoni miniszterelnök

19.10.29 16:01

A tüntetők számára az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy a kormány adót akart kivetni a Whatsappon keresztül indított hívásokra.

Három határsértőt fogtak el Lőkösházánál

19.10.22 23:19

Békés megyében, Lőkösháza közelében, 2019. október 22-én 22 óra 25 perc körül elfogtak a rendőrök három külföldit. A határsértők libanoni állampolgárnak vallják magukat és nem tudják hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodnak…

34 évvel ezelőtti repülőgép-eltérítés gyanúsítottját fogta el a rendőrség

19.09.22 07:57

Őrizetbe vette a rendőrség Görögországban egy 34 évvel ezelőtt repülőgép-eltérítés egyik gyanúsítottját - közölte a hatóság szombaton.

A(z) "Libanon" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Nemsokára felállhat az új libanoni kormány, megvan az új kormányfő

A három nagy libanoni párt megegyezett abban, hogy Mohammad Szafadi volt pénzügyminisztert jelöli miniszterelnöknek - jelentette csütörtök éjszaka a libanoni média.

Ország

Az internetre kerülnek az izraeli Nemzeti Könyvtár könyvei

A Google és az izraeli Nemzeti Könyvtár együttműködése révén az internetre kerül a könyvtárból a zsidó kultúrát képviselő százhúsz ezer ...

Ország

Merényletet követtek el Északkelet-Szíriában

A gépkocsiba rejtett pokolgép egy autóbusz-pályaudvar és taxiállomás közelében robbant fel a két éve török ellenőrzés alatt lévő határvárosban.

Nagyvilág

Ukrajnában fogták el az Iszlám Állam egyik vezetőjét

Al Bara Sisani hamis útlevéllel érkezett Ukrajnába 2018 nyarán.

 

Kategória ajánló