Libanon hírek

Ország › Libanon

Bárány harira-leves Marokkóból

20.09.19 16:52

Ismét kaptunk egy Mazel Tov-receptet, még pedig a nemrég lezajlott marokkói hétnek köszönhetően. Úgy készüljetek, hogy októberben libanoni ételekkel készül a belvárosi étterem.

Németország és Portugália nagy mennyiségű segélyt szállított Libanonba

20.09.13 08:46

A két ország a szállítmánnyal támogatja a közel-keleti állam egészségügyi rendszerét öt héttel a bejrúti kikötőben történt szerencsétlenséget követően.

Tűz ütött ki a bejrúti kikötőben

20.09.10 16:45

Egy olajat és gumiabroncsokat tároló raktár gyulladt ki az egy hónapja történt óriási robbanás helyszínén.

Robbanás Bejrútban, hatalmas lángok csaptak fel, pánikban a lakosság

20.09.10 16:07

Alig több mint egy hónappal a Libanon fővárosát romba döntő detonáció után tűz ütött ki a kikötő egyik raktárában, pánikot keltve a lakosság körében.

Megint lángolt a bejrúti kikötő

20.09.10 13:44

Egy raktárban csaptak fel a lángok csütörtökön, alig több mint egy hónappal azután, hogy egy robbanás a földdel tette egyenlővé a kikötő egy részét.

Adományteát lopott a libanoni elnök - legalábbis ezzel vádolják

20.09.09 21:43

Heves bírálatok érték Michel Aun libanoni elnököt amiatt, hogy a Srí Lanka által az augusztusi bejrúti robbanást követően felajánlott teaszállítmányt sokak szerint tisztességtelen módon a testőrei között osztotta szét - jelentette a helyi média…

Nem találtak új túlélőt Bejrútban

20.09.06 08:47

Már nem érkeznek életjelek Bejrútban a romok alól – adta hírül szombaton az a chilei mentőcsapat, amely életjeleket vélt felfedezni.

Egy hónappal a robbanás után élet jeleire bukkantak a romok alatt Bejrútban

20.09.06 02:32

Libanoni mentőcsapatok csütörtökön egy épület maradványainak takarítása közben meghökkentő módon emberi élet nyomait fedezték fel.

A(z) "Libanon" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Az új kormány megalakítását sürgeti a libanoni kormányfő

„Minden további késlekedés csak mélyíti a válságot” – szögezte le Musztafa Adíb az NNA libanoni hírügynökséghez eljuttatott közleményében. Emmanuel Macron francia elnök szeptember elején, bejrúti látogatása során leszögezte:…

Ország

Közös filmfesztivált rendez Izrael és az Emírségek

A regionális filmfesztivál elindítása mellett megállapodtak izraeli továbbképzésekben, gyártási együttműködésben, közös filmekben, sorozatokban.

Ország

Megerősítette szíriai jelenlétét az Egyesült Államok

Az Egyesült Államok páncélozott harci járműveket, radarokat és katonákat vezényelt Szíria északkeleti részébe.

Közélet

Határsértőket fogtak el a rendőrök Sarkad külterületén

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében. A magukat afgán állampolgárnak valló külföldieket előállították. Sarkad külterületén 2020. szeptember 22-én, 7 óra 30 perc körül feltartóztattak a rendőrök három…

 

Kategória ajánló