Lévai Anikó hírek

Ismert személy › Lévai Anikó

Lévai Anikó: Sokat fejlődött a magyar vendéglátás minősége az elmúlt 10 évben

19.12.05 14:26

Kincs van a birtokában annak, akinek földje van, azonban aki tudja, hogyan kell megművelni a földet, a túlélés zálogát tartja a kezében – mondta a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke.

Orbán Viktor: Szerintem ez menni fog

19.10.13 09:44

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a demokráciának több lába van, az egyik az önkormányzat és fontos, hogy alkalmas emberek kerüljenek a települések élére.

Orbán Viktor a Borkai-ügyről: Én a győrieket támogatom

19.10.13 09:16

Először nyilatkozott Orbán Viktor a győri fideszes polgármester, Borkai Zsolt körül gyűrűző szex- és korrupciós botrányról, mégpedig akkor, amikor a vasárnapi önkormányzati választáson leadta a szavazatát a XII. kerületben, a Zugligeti…

Miklósa Erikát a szabadkai koncertjén meghatotta Orbán Viktor

19.06.29 11:08

Miklósa Erika adott koncertet csütörtökön a szabadkai zsinagógában. A világhírű operaénekesnő közel ezer ember előtt énekelt, a koncerten ott volt Orbán Viktor miniszterelnök feleségével, Lévai Anikóval.

Egészségházat avattak Kastélyosdombón

19.06.18 12:14

A létesítményt a miniszterelnök felesége, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Lévai Anikó avatta fel.

Orbán Viktor és Lévai Anikó virágot helyezett el Nagy Imre sírján

19.06.16 09:50

Orbán Viktor Facebook-oldalán vasárnap reggel jelent meg az a videó, amelynek a tanúsága szerint a miniszterelnök a feleségével, Lévai Anikóval virágot vitt a 30 éve a rákosleresztúri Új köztemető 301-es parcellájában újra eltemetett mártír…

Tétlenül nézi ezt a magyar társadalom.

19.06.04 08:08

“Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán…

  A(z) "Lévai Anikó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
  Keresés

  Kapcsolódó témák

  Ismert személy

  Orbán átvette Jézus helyét drMáriás festményén

  Az utolsó vacsorán Orbán mellett Trump, Netanjáhú, Erdoğan, Kaczyński valamint Ákos, Áder, Kövér, Lévai Anikó és Mága Zoltán is szerepel.

  Politikus

  Orbán Viktor leplezte le Dzsudzsákot: miért hagyhatta el hamarabb a karantént a focista?

  Úgy tűnik a miniszterelnök videója alapján, hogy a focista nem tartotta be a 14 napos előírást. Korábban Orbán Viktor osztott meg egy bejegyzést a Facebook-oldalán, amivel leleplezte Dzsudzsák Balázst, akiről így kiderült,…

  Életmód

  Készülnek a Balaton-parti települések a szezonra

  Néhány büfé már az elmúlt hetekben kinyitott, de a legtöbb étterem és strand a pünkösdi hétvégére időzíti a nyitását. A vendéglátósok sok belföldi turistára számítanak.

  Ország

  Magyarország nem hibázott az azeri baltás gyilkos ügyében

  A magyar hatóságok betartották az eljárási szabályokat és alappal bíztak az Európai Tanács másik tagállamának jóhiszemű eljárásban.

   

  Kategória ajánló