Leukémia hírek

Életmód › Leukémia

Megrázó tragédia: túlélte a kislány a rákot, ebbe halt bele ezután

21.01.22 09:21

A 11 éves kislány legyőzte a leukémiát, ám ezután egy banális baleset okozta a halálát: egy autóról leszakadó kerék ölte meg. Kiderült, a tragédia megelőzhető lett volna.

Tévesen rákosnak hitték, a felesleges kemótól romlott le drasztikusan a brit nő egészsége

21.01.02 21:23

A négygyermekes édesanya több mint másfél évig élt abban a hitben, hogy súlyos beteg, attól rettegett, hogy bármikor meghalhat. A téves diagnózis tönkretette az életét.

Elhunyt egy 18 éves fiú koronavírusban Magyarországon

20.11.30 15:16

Újabb fiatal áldozata van a koronavírusnak. A legfrissebb adatok szerint meghalt egy 18 éves fiú, aki leukémiával küzdött.

Hétmillió forintnál is többet gyűjtöttek a leukémiás gyermekek megsegítésére a diósgyőri ultrák

20.11.04 12:01

A leukémiában szenvedő, 6 éves Bianka gyógyulására hirdettek gyűjtést a diósgyőri ultrák. Az összegyűlt 7 millió 141 ezer 500 forintból azonban nemcsak neki, hanem több, hasonló sorsú miskolci kisgyermeknek tudnak segítséget nyújtani – írta a…

Együtt Emmáért és családjáért! - gyűjtés indult a leukémiás kislány bajba került családjáért

20.11.02 18:18

A négyéves Emmánál márciusban diagnosztizáltak leukémiát. Csak a csontvelő-átültetés segíthet rajta, ám szerencsére az egyik testvére alkalmas donornak. Viszont a háromgyermekes család egyetlen kereső tagja, az édesapa…

Csodálatos folyamat indult meg Grétiért, felbolydult Mór és környéke

20.10.25 19:04

Leukémiát állapítottak meg a 12 éves Kalocsai Grétánál. Napokig nem múló fejfájás volt a betegség első tünete, azóta a felhőtlen gyermekkort a folyamatos küzdelem váltotta fel, de az önzetlen összefogás ereje sokat segít.

Leukémiás fiatalnak gyűjtenek

20.10.13 20:01

Segítségre van szüksége egy kerekesszékes fiatalnak. Endrédi Bálintot nagyon sokan ismerik, miután a piros kerekesszékes srác nagyon sok fesztiválon és buliban ott van. Bálint 9 éves volt, amikor egy súlyos betegséget, Friedrich-ataxiát…

A(z) "Leukémia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Megrázó tragédia: túlélte a kislány a rákot, ebbe halt bele ezután

A 11 éves kislány legyőzte a leukémiát, ám ezután egy banális baleset okozta a halálát: egy autóról leszakadó kerék ölte meg. Kiderült, a tragédia megelőzhető lett volna.

Magyar település

A Szekszárd és a Cegléd francia, a DVTK spanyol csapattal játszik az Európa Kupa nyolcaddöntőjében

A nyolcad- és a negyeddöntőket négy buborékban rendezik meg március 16-18-án.

Nagyvilág

A magyarok 1,5 százalékát oltották be eddig

Egy hónappal ezelőtt, december 26-án érkezett meg az első szállítmány a koronavírus elleni oltásból Magyarországra

Ország

Marquez helyettesítése: Dovizioso menedzsere várja a Honda hívását

Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy Andrea Dovizioso minden követ megmozgatna azért, hogy egyszer Marquez világbajnoki Hondájára ülhessen, az olasz pilóta a 2020-as szezon előtt csalódottan nyilatkozta, hogy az ő érdeklődését a Honda…

 

Kategória ajánló