Letöltés hírek

Infotech › Letöltés

Hasznos újítás jön a Spotifyba

21.04.30 05:07

A jövőben egyszerűbbé és gyorsabbá válik a keresés a Spotifyon elmentett kedvenc zenék és podcastek között, sőt, a letöltéseinket is az eddigieknél gyorsabban listázhatjuk ki.

Letöltötte börtönbüntetését Jutka

21.04.23 09:52

Jutka január 24-én vonult börtönbe. Milutin Jeličić, alias Jutka szavai szerint azért mondott le, hogy védelmezze pártjának elnökét az ellenzéki támadásokkal szemben (Fotó: Beta)

Nem csak a járművezetéstől volt eltiltva

21.04.14 07:10

Nem csak a járművezetéstől volt eltiltva Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 13., k - 10:50 Az esztergomi rendőrök egy gépjárművezetővel szemben intézkedtek, aki az elzárás letöltését sem kezdte meg.

Prezentáció, videós tananyag és élő, online óra a Nébih Oktatási Programjának újdonságai között

21.04.13 09:49

Élő, online tanóra „szolgáltatással” és több új, óvodás és általános iskolás korosztályoknak szóló anyaggal is bővült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Oktatási Programja. Az ingyenesen letölthető edukációs tartalmakkal a…

Mintaterv-katalógus, kockaház-felújításához

21.04.12 11:37

Ingyenes tervrajzokkal ösztönöznék az otthonteremtést, új családi házak építését és a régiek átalakítását.

Megmutatjuk, hogyan számítsa ki 3D nyomtatója megtérülését!

21.04.12 05:37

Tudni szeretné mennyibe kerül valójában egy 3D nyomtató, milyen költségekkel és megtakarításokkal jár használata, illetve mennyi idő alatt térülne meg egy ilyen befektetés az Ön vállalkozása számára? Ebben a letölthető tanulmányban…

A(z) "Letöltés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Letölthető a védőoltást igazoló mobilalkalmazás

Azokon a helyeken, ahol a látogatás védettségi igazolványhoz kötött, a szolgáltató mostantól akár QR-kód leolvasóval is ellenőrizheti, hogy a látogató oltott-e vagy sem.

Infotech

Megszűnhet az LG okostelefonok gyártása, bezárhatja a boltot a cég

Bár az LG sosem tudott igazán jelentős szeletet kihasítani magából az okostelefon-eladásokból, a jövőben végleg eltűnhetnek a boltokból a dél-koreai gyártó készülékei. Nagyon esély van ugyanis arra, hogy az LG egyszerűen…

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Infotech

Androidos telefonok gyártásába fog a kenyérpirítós vállalat

Egy háztartási eszközökről ismert japán cég nemrég úgy határozott, hogy egy másfajta terméket is felvesz a palettájára: az okostelefonokat.

 

Kategória ajánló