Lengyelország hírek

Ország › Lengyelország

Fontos pillanatához érkezett a lengyel devizaadósok ügye

19.10.06 12:04

Az Európai Unió bírósága úgy döntött, az eredeti nettó összeget kell visszafizetniük, és kész, az árfolyam elszállása nem oszt, nem szoroz.

A Jog és Igazságosság nyerte a hagyományos lengyelországi próbaválasztást

19.10.06 11:04

A Lengyelországban kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt nyerte a jövő heti parlamenti választásokat megelőző próbaválasztást, amelyet hagyományosan a közép-lengyelországi, mintegy tizenöt ezer lakosú Wieruszówban tartottak vasárnap.

Európában szinte sehol nem keresnek olyan rosszul a tanárok, mint Magyarországon, aki tud, menekül a pályáról

19.10.05 18:36

Európában sehol máshol nem keres olyan keveset egy kezdő óvodapedagógus vagy tanító, mint Magyarországon. Ami pedig az az egyetemi vagy főiskolai végzettségű kezdő tanárokat illeti, csak Lengyelországban rosszabb a helyzet – írja a hvg.hu az…

Amerikai katonai parancsnokság nyílt Poznanban

19.10.05 16:31

A lengyelországi parancsnokság koordinálni fogja az Egyesült Államok fegyveres erőinek működését a NATO keleti szárnyán.

A(z) "Lengyelország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Veszélyes is lehet a minimálbér emelése

Több száz ezer munkahely veszhet el, ha a lengyel kormánypárt betartva választási ígéretét gyors tempóban növeli a minimálbért. Ez nem feltétlenül elbocsátásokat, hanem az új munkahelyek teremtésének elmaradását…

Nagyvilág

Íme 30 nagyváros, ahol már csökken a szén-dioxid-kibocsátás

Koppenhágának egészen elképesztő mértékben, 61 százalékkal sikerült visszafognia a kibocsátást, de a hatékonyan zöldülő városok között van Athén és Varsó is.

Ország

Törököt vert a Sepsi-SIC

Szenzációs sikert aratott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda Európa Kupa csoportküzdelmeinek 2. játéknapján. A háromszékiek végig irányítva a mérkőzést, tizenhat pontos különbséggel győzték le az Euroliga- és…

 

Kategória ajánló