Lengyelország hírek

Ország › Lengyelország

Felemás nap, érem nélkül maradtak

19.06.05 22:49

Két hatodik helyezés után a két volános versenyző alkotta férfiváltó az ötödik helyen zárt a lengyelországi junior öttusa Európa-bajnokságon.

EP-választás Lengyelországban: nem működött az ellenzéki összefogás

19.06.05 16:46

A lengyelországi EP-választás egyik tanulsága, hogy az euroszkeptikus, autoriter rendszerépítés korántsem riasztja el a kormánypárt mérsékeltebb szavazóit, akik a korábbiakhoz...

Sem a brit Brexit Párt, sem a lengyel PiS nem kér Salviniékből

19.06.05 15:35

Szerdán mind a brit Brexit Párt, mind pedig a Lengyelországban kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) kijelentette, hogy nem hajlandó csatlakozni az olasz Liga vezette, Szabadság és Nemzetek Európája (ENF) elnevezésű európai parlamenti frakcióhoz.

F1: Nem a horrorbukásra emlékszik a pilóta

19.06.04 12:47

Már várja a Williams lengyel versenyzője, hogy visszatérjen a Circuit Gilles Villeneuve-re, nagy bukás, nagy siker helyszíne is számára a montreali pálya.

Lengyelországban jártak a Németh László diákjai – beszámoló az ő szemszögükből

19.06.04 10:47

A Németh László Gimnázium, Általános Iskolában a 2018/2019-es tanévtől lehetőség van a gyerekeknek a lengyel nyelv tanulására. Szorgalmasan is tanulják ezt a nagyon nehéz nyelvet a diákok két kiváló tanárnő segítségével délutánonként. A tanórákon…

Major Ádám Európa-kupa győztes

19.06.04 10:05

A Győrben rendezett serdülő Európa-kupán Major Ádám aranyérmet nyert. A Kecskeméti JC sportolója a 73 kilósok mezőnyében verekedte be magát a döntőbe és nyert is.

A(z) "Lengyelország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Lengyelországban vendégszerepel a Mesebolt Bábszínház

A Mesebolt előadása meghívást kapott az egyik legnagyobb lengyelországi nemzetközi bábszínházi fesztiválra. Június 15. és 22. között zajlik Lengyelországban, Bialystok városában a Teatr Lalek szervezésében a…

Nagyvilág

Bejrútba indított járatot Varsóból a LOT

Az új járat este 10.30-kor indul Varsó Chopin repülőteréről, így kényelmes átszállási lehetőséget biztosít a nyugat- és kelet-közép-európai utasok részére is.

Ország

A Momentum EP-képviselője lett az új liberális frakció alelnöke

Cseh Katalin immár nemcsak a Momentumban tölt be fontos szerepet, hanem a Renew Europe nevű politikai formációban is.

Ország

A helyi élelmiszer fogyasztására buzdítanak

Több országgal partnerségben vett részt egy Európai Uniós projektben a sepsiszentgyörgyi székhelyű regionális Agro-food klaszter, amelynek keretében stratégiát dolgoztak ki a mezőgazdasági vállalkozások és élelmiszergyártók…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló