Lengyelország hírek

Ország › Lengyelország

Lemond a lengyel bankfelügyelet hivatali visszaéléssel megvádolt elnöke

18.11.13 21:18

Bejelentette lemondását kedden Marek Chrzanowski, a lengyel bankfelügyelet (KNF) elnöke, miután egy kereskedelmi bank tulajdonosa hivatali visszaéléssel vádolta őt meg, és egy hangfelvétellel alátámasztva ügyészségi bejelentést tett ellene. A…

Megadja Gábor: Herr Tusk, a hű szolga

18.11.13 19:45

A lengyel ifjak azt állították: Tusk Merkel pincsije, és a germánok csicskájának lenni Lengyelországban fölér több Megyó-féle koccintással a Kempinskiben.

Lengyelországban vendégeskedtek legjobb kick-boxosaink

18.11.12 13:24

A hazaiak legjobbjaival mérkőzött meg Lengyelországban a magyar kick-light válogatott. A Kartuzy városában rendezett kick-box gálán összességében 5-4-es hazai siker született, de a magyar versenyzők is nagyszerűen küzdöttek és a megmérettetés…

Európai Filmdíjak: lengyel film a favorit

18.11.12 11:48

Pawel Pawlikowski Hidegháború című filmje tarolhat, öt jelölést kapott.

Ingyenes gyógyszerek lengyel nyugdíjasoknak

18.11.12 06:15

Lengyelországban jelentősen növelik a 75. életévüket betöltött nyugdíjasok ingyenes gyógyszerbeszerzését lehetővé tevő állami költségkeretet, írja a Napi.hu.

A(z) "Lengyelország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Deutsch Tamás: a rendszerváltozás folyamatával csoda történt Európában

Harminc évvel ezelőtt, a berlini fal leomlásával, a magyar, a lengyel és a csehszlovákiai rendszerváltozás folyamatával csoda történt Európában.

Nagyvilág

Tízezrek ünnepelték Varsóban a lengyel függetlenség napját

Lengyelország 1918-ban szerezte vissza önálló államiságát.

Ország

Az erdélyi magyarság nem azonos az Rmdsz-szel! Közösségünk ereje jóval nagyobb a 3,9%-os eredménynél!

Az Erdélyi Magyar Néppárt Országos Elnökségének állásfoglalása a romániai államelnök-választás első fordulója után. „Kérjük az RMDSZ vezetőit, tegyék félre egyéb érdekeiket és legyenek partnerek az új magyar egység…

Gazdaság

Együtt ünnepelnek

A visegrádi négyek államfőinek részvételével ünneplik meg Berlinben a német fővárost évtizedekig kettéosztó fal ledöntésének 30. évfordulóját.

 

Kategória ajánló