Lengyelország hírek

Ország › Lengyelország

Sereghajtó maradt a magyar minimálbér

20.01.29 18:52

A visegrádi országokban mindenhol többet emeltek, már legalább ötödével magasabb a legkisebb kötelező fizetés a lengyeleknél, a cseheknél és a szlovákoknál, mint nálunk.

Lengyelországban terjeszkedhet a Mol

20.01.29 10:27

A Világgazdaság értesülései szerint Mol töltőállomásokat vásárolhat Lengyelországban, kihasználva a PKN Orlen-Lotos fúzió következtében versenyjogi szabályok miatt adódó kötelező értékesítési lehetőséget. A Molt érdeklik a lengyel…

A főiskola bezár, de készül a honvédelmi központ Szarvason

20.01.28 18:25

Ez évi első sajtótájékoztatóját tartotta Babák Mihály polgármester és Dr. Melis János címzetes főjegyző kedd délelőtt a Lengyel-palotában.

A túlélők voltak a fő vendégek a 75. évfordulós auschwitzi megemlékezésen

20.01.27 15:07

Ott volt számos politikai vezető is, köztük Orbán Viktor, aki feleségével, Lévai Anikóval gyertyát helyezett el a birkenaui áldozatok emlékművének magyar nyelvű táblája előtt.

Izraeli államfő: A lengyel nemzet a második világháború áldozata

20.01.27 13:37

A zsidók emlékezetükben tartják, hogy közel 7 ezer lengyel kapta meg a Világ Igaza címet, és tudják azt is, hogy a holokausztért a németek viselik a teljes felelősséget – jelentette ki Reuven Rivlin.

A(z) "Lengyelország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Breaking: A koronavírus miatt a zárt kapus lesz az IEM Katowice playoff!

Este 8 környékén jelentette be a hírt az ESL, hogy nem lesznek nézők az IEM Katowice 2020 rájátszásán. A döntés nem saját, Szilézia kormányzója, Jarosław Wieczorek rendelte el az intézkedést annak ellenére, hogy jelenleg…

Nagyvilág

Magyar borászati bemutatót tartottak Lengyelországban

Magyar borászati bemutatót tartottak szerdán Varsóban, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) rendezvényén a legutóbbi országos borversenyen díjazott huszonhat pincészet mutatkozott be a lengyel üzleti partnerek előtt.

Ország

Forradalmi fényrajzok a Tamási Áron Színház homlokzatán (Sepsiszentgyörgy)

Újabb rajzok készítésére hívja a város óvodásait és iskolásait Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, ezúttal az 1848-49-es forradalom és szabadságharc témájában.

Gazdaság

Szőcs László: Visegrádi tétek

A szombati választás azért is fontos, mert ezek az országok három fronton harcolnak Brüsszelben.

 

Kategória ajánló