Lengyelország hírek

Ország › Lengyelország

Lefoglalták a kamiont

Ma 14:23

Lefoglalták a kamiont Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 16., sze - 13:04 A külföldi sofőr a körözött kamionnal Ártándnál akarta elhagyni az országot. A biharkeresztesi rendőrök lefoglalták a járművet.

Kaczyński Skandináviát ígért, csak épp melegek és bevándorlók nélkül

Ma 13:20

A lengyel közbeszédben a varsói Nowogrodzka utca egyet jelent Jarosław Kaczyńskivel, az újabb ciklusra készülő kormánypárt elnökével. Ebben az utcában található ugyanis a Jog és Igazságosság (PiS) székháza és a sokszor csak…

A választási eredmény komoly csapás Orbán számára

Ma 01:17

„A magyarországi és európai populistákat megrázta a magyarországi és a lengyelországi választás” - ezt a címet adta kommentárjának a tekintélyes The Washington Post. A magyarországi választás csapást mért Orbán Viktorra, Varsóban…

Pozitív hatással lehet a Jog és Igazságosság párt győzelme a lengyel-magyar kapcsolatokra

Tegnap 11:26

A szakértő szerint a lengyel kormány a közép-európai térségben látja az Európai Unió jövőjét, ez pedig több térségi ország jövőképével egybeesik.

Elemző: kényelmes többségben kormányozhat a PiS Lengyelországban

Tegnap 11:21

A szavazók értékelték a jóléti intézkedéseket, amire az ellenzék nem tudott megfelelő választ adni - így értékelte a lengyel parlamenti választások eredményét Mitrovics Miklós Lengyelország-szakértő, a Történettudományi Intézet tudományos munkatársa.

Mlszksz: fel kell gyorsítani a logisztikai vállalkozások digitális átállását

19.10.14 20:01

Két és félszer fejlettebb jelenleg a lengyel cégek digitalizációs szintje, mint a magyaro-ké, egy átlagos hazai vállalkozás IT-rendszerét pedig hét és fél perc alatt lehet feltörni – hangzott el az „Iránytű a logisztikában – Irány Észak” című 2019. október…

A(z) "Lengyelország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Lopott kamionnal bukott le az ukrán

Át akart lépni az ukrán férfi egy lengyel kamionnal a magyar-román határon, ám a biharkeresztesi járőrök szemfülesek voltak, és kiszúrták, hogy a járművet körözik.

Nagyvilág

Gal Gadot lengyel zsidómentőt fog alakítani

Gal Gadot izraeli színésznő férjével produkciós céget alapít, amelynek első projektje egy lengyel nőről fog szólni, aki több ezer zsidó gyereket mentett ki a varsói gettóból. 

Ország

Hamarabb készül el az autópálya a határ román oldalán, mint a magyarországin

A miniszter egy olyan 5,35 kilométeres "autópályacsonk" gyors megépítését tekinti történelmi tettnek, amely két falut köt össze.

Gazdaság

Varsóba hívnák az amerikai elnököt a visegrádi négyek

A négy visegrádi ország (V4) azt mérlegeli, hogy közösen meghívják Varsóba Donald Trump amerikai államfőt - közölte Andrej Babis cseh miniszterelnök a Blesk.cz hírportálon kedden megjelenő beszélgetésben, amelyet röviden a…

 

Kategória ajánló