Légszennyezettség hírek

Esemény › Légszennyezettség

Két városban még mindig magas koronavírus-koncentrációt mértek a szennyvízben

21.01.12 12:48

A Nemzeti Népegészségügyi Központ közzétette a legfrissebb méréseit a szennyvízben található koronavírus koncentrációjáról. Javul vagy legalábbis nem romlik tovább a helyzet.

Sajószentpéteren már az egészségre is veszélyes a levegő minősége

21.01.11 10:34

A Borsod megyei Sajószentpéteren már az egészségre is veszélyes, de több településen, köztük a fővárosban is jelentősen romlott a levegő minősége. A Greenpeace szakértője kiemelte: a légszennyezettség miatt több mint tízezren halnak…

A Sajó völgyében továbbra is magas a légszennyezettség

21.01.04 12:13

Továbbra is magas a légszennyezettség a Sajó völgyében a szálló por miatt - tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn az MTI-t.

Továbbra is magas a légszennyezettség a Sajó völgyében

21.01.04 11:01

A levegőhigiénés index rendszere négy kategóriát tartalmaz. Az első az elfogadható, a második a kifogásolt, a harmadik az egészségtelen, a negyedik a veszélyes minősítés.

Itt a friss hatósági lista: ezeken a településeken veszélyes a levegő minősége

21.01.01 12:31

Néhány településen megnőtt a légszennyezettség a szálló por miatt. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) honlapján pénteken közzétett térkép szerint Sajószentpéteren veszélyesnek minősítették a levegőt. Putnokon, Kazincbarcikán

A(z) "Légszennyezettség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Északkeleten ismét magas a légszennyezettség

Északkeleten ismét magas a légszennyezettség a szálló por miatt.

Nagyvilág

Ezt tudjuk eddig a Magyarországon megjelent vírusmutációról

Száz kiválasztott reprezentatív mintából 5 esetben igazolták pécsi virológusok a koronavírus új, fertőzőbb változatát, minden esetben utazási előzmény nélkül, ez helyi terjedést jelent.

Tudomány

Závecz: Orbán válságkezelését leosztályozták a magyarok

A magyar lakosság a kormány járványügyi tevékenységét egységben látja, az egészségi és a gazdasági válságkezelésre is 2,7-es átlagosztályzatot adott – írta a Závecz Research.

Közélet

Meghosszabbítják a teljes zárlatot Ausztriában

Marad az egésznapos kijárási korlátozás.

 

Kategória ajánló