Légikatasztrófa hírek

Esemény › Légikatasztrófa

„A Közel-Kelet nem tudott elengedni” – Friss házasként szállt fel az ukrán halálgépre két fiatal egyetemista

20.01.11 09:28

Arash Pourzarabi és Pouneh Gorji január elsején családjuk és barátaik körében mondta ki a boldogító igent Teheránban. Egy héttel később mindketten életüket vesztették a lezuhant ukrán repülőgépen - írja a CNN.

Irán hozzáférést biztosított Ukrajnának a feketedobozokhoz

20.01.10 20:31

Ukrajna hozzáférést kapott az Iránban lezuhant ukrán utasszállító feketedobozaihoz és a teheráni reptér földi irányító központjában dolgozó diszpécserek hangfelvételeihez – jelentette be Vadim Prisztajko ukrán külügyminiszter pénteki kijevi…

Ukrajna fontos adatokat kapott az Egyesült Államoktól az iráni légi katasztrófáról

20.01.10 14:10

Fontos adatokat kapott Ukrajna az Egyesült Államoktól a teheráni légi katasztrófáról - számolt be pénteken az UNIAN ukrán hírügynökség az ukrán diplomácia vezetőjének Twitter-üzenetére hivatkozva.

Harsány és becsmérlő belső üzenetek szivárogtak ki a Boeingtől

20.01.10 13:43

Több száz belső üzenetet hoztak nyilvánosságra a repülőgyártó vállalatról, melyekben a dolgozók véleményét olvashatjuk a 737 Max fejlesztéséről.

Valaki mellényúlt? Egyre több a rejtély a lezuhant repülő körül

20.01.09 21:34

Nyugati hírszerzések gyanúja szerint az iráni légvédelem lőtte le – valószínűleg tévedésből – a Teherán mellett lezuhant ukrán utasszállítót. Irán képtelenségnek és az amerikai pszichológiai hadviselés részének tartja a vádat. De a levegőben…

A(z) "Légikatasztrófa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Emelkedett az indiai repülőgép-szerencsétlenség halálos áldozatainak száma

Tizennyolcra emelkedett a pénteki indiai repülőgép-szerencsétlenség halálos áldozatainak száma, az áldozatok között van egy tíz és egy tizennyolc hónapos kisgyermek - közölte Hardíp Szing Puri légi közlekedési miniszter szombaton.

Tudomány

Az új Microsoft Flight Simulator trailer nem túl meglepő módon repülőket és reptereket mutogat

Tekintettel arra, hogy jelentős mennyiségű időt fogunk eltölteni a repülők terelgetésével a Microsoft Flight Simulatorban, fontos tudni, milyen lehetőségeink lesznek erre.

Márka

Július végéig több mint 800 Boeing 737 MAX vételétől álltak el idén

Július végéig több mint 800 darab Boeing 737 MAX utasszállító repülőgép megrendelését mondták vissza az amerikai gyártó ügyfelei, új megrendelés pedig május óta nem érkezett be egyetlen gépre sem.

Márka

Július végéig több mint 800 Boeing 737 MAX vételétől álltak el idén

Július végéig több mint 800 darab Boeing 737 MAX utasszállító repülőgép megrendelését mondták vissza az amerikai gyártó ügyfelei, új megrendelés pedig május óta nem érkezett be egyetlen gépre sem.

 

Kategória ajánló