Légikatasztrófa hírek

Esemény › Légikatasztrófa

Azonosították két, 1944-ben lezuhant szovjet repülőgép legénységét

19.08.08 06:06

Többéves kutatómunkával azonosították két, 1944-ben lezuhant szovjet repülőgép legénységét, az egyik gépen utazók emlékére pénteken táblát helyeznek el a bonyhádi szovjet katonai temetőben.

Lech Walesának rágalmazás miatt bocsánatot kell kérnie Jaroslaw Kaczynskitől

19.07.22 14:09

A gdanski fellebbező bíróság hétfőn megerősítette, hogy Lech Walesa egykori lengyel elnöknek bocsánatot kell kérnie Jaroslaw Kaczynskitól, a lengyel kormánypárt elnökétől a 2010-es szmolenszki légi katasztrófa ügyében tett nyilatkozatok miatt.

Közel 5 milliárd dolláros veszteséget okozhat a Boeingnek a 737 MAX

19.07.19 09:54

Hatalmas veszteséget okoz a Boeingnek a két súlyos légikatasztrófában is érintett 737 MAX típus, a cég bevétele és profitja is közel 5 milliárd dollárral alacsonyabb lehet a második negyedévben. A második negyedévben 4,9 milliárd dolláros...

Életét vesztette a sportpilóta

19.07.18 20:42

Vladimir Bulat (47) pilóta életét vesztette, amikor csütörtökön 8.30 órakor az Écska repülőtér körzetében, a zsigmondfalvi (Lukićevo) határban, lezuhant Zlin 526F típusú sportrepülőgépével.

A(z) "Légikatasztrófa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Jégbe fagyott újságok kerültek elő

Épségben találta meg a francia Alpokban egy helyi kávézó tulajdonosa azokat az 1966-ból származó indiai lapokat, amelyek egy annak idején a Mont Blanc térségében lezuhant repülőgépről származtak, és az elmúlt több mint 50…

Tudomány

Szinte szárnycsapások nélkül képes órákon át vitorlázni az andoki kondorkeselyű

A világ legnagyobb repülő madarai a levegőben töltött időnek csupán egy százalékában csapdosdnak a szárnyaikkal, többnyire leszállás közben.

Márka

Alig viszik a Boeing repülőgépeit

Zuhant a Boeing által leszállított polgári repülőgépek száma a második negyedévben.

Márka

Nem közlekedik a Szabadka–Szeged autóbuszjárat

A magyarországi határellenőrzés szigorítása miatt mától ideiglenesen nem közlekedik a Szabadka–Szeged nemzetközi autóbuszjárat – olvasható a Subotica-trans Közúti Utasszállító Közvállalat honlapján megjelent…

 

Kategória ajánló