Leggazdagabb hírek

Gazdaság › Leggazdagabb

Mészáros Lőrinc a saját bankjától kapott megahitellel pörgeti tovább a Covid-bizniszét

21.05.03 09:29

Tavaly év végén nyitott újabb üzletágak felé a felcsúti milliárdos. A hirtelen felfutott új biznisz azonban tovább szárnyalhat. A nagyívű tervek megvalósításához pár pármilliárdos bankkölcsön érkezett pont attól a banktól, mely az új tulajdonos,…

Van egy hely Európában, ahol minden nyolcadik ember milliomos

21.04.26 08:49

A SonntagsBlick elemzése szerint Schwyz és Zug kantonok a leggazdagabb területei Svájcnak, itt ugyanis minden nyolcadik ember milliomos – számol be a hírről a Bloomberg.

„A gazdagok tönkreteszik a világ legszebb sportját”

21.04.20 05:16

Az Európai Szuperliga alaposan megosztja a focitársadalmat, aktív és már visszavonult játékosok, edzők és klubvezetők fejezik ki ellenérzéseiket.

A(z) "Leggazdagabb" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Elon Musk a saját tweetjei miatt került zuhanórepülésbe

Már nem ő a világ leggazdagabb embere. A Bloomberg elemzése szerint a Tesla mélyrepülése áll a háttérben, amit a saját tweetjei okoztak.

Ismert személy

Elon Musk a saját tweetjei miatt került zuhanórepülésbe

Már nem ő a világ leggazdagabb embere. A Bloomberg elemzése szerint a Tesla mélyrepülése áll a háttérben, amit a saját tweetjei okoztak.

Nagyvilág

NAV: Kérni kell a késedelmi pótlék törlését

A késedelmi pótlék felszámítása automatikus, ezért kell a törlést külön kérni. Azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a…

Autós

Elon Musk tagadja, hogy kémkedésre használnák Kínában a Teslákat

A Tesla autói már nem parkolhatnak kínai katonai intézmények közelében vagy katonai lakótelepeken, ugyanis a kínai kormányzat tart a kamerákkal és szenzorokkal gazdagon felszerelt elektromos autóktól. A járműveket gyártó…

 

Kategória ajánló