Leggazdagabb hírek

Gazdaság › Leggazdagabb

Kiderült, melyek a legszegényebb települések Magyarországon

21.07.28 08:34

A koronavírus-járvány következtében tovább mélyült a régiók közti szakadék – hiába emelkedik folyamatosan az átlagkereset, az infláció miatt egyre több térség marad el az országos középértékektől.

Elon Musk ebben a 3 kriptovalutában tartja vagyona jelentős részét

21.07.22 14:41

Míg Elon Musk becsült vagyona 2020 elején “mindössze” 27 milliárd dollár volt és alig fért fel a világ 50 leggazdagabb embereinek listájára, addig az idei évet már 185 milliárd dollárral indította.

Mészáros Lőrinc három megye nagyságú földterületre akarja rátenni a kezét

21.07.08 07:58

Tényként közölték Mészáros Lőrinc cégcsoportjának vezetői, hogy új cégük, az Agrolink 2022 őszére 500-700 ezer hektár termőföldet von be az irányításuk alatt álló integrációba. Ez az ország termőterületének 15 százaléka.

A(z) "Leggazdagabb" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Súlyos a helyzet az ország legszegényebb régióiban: mutatjuk, mennyiből élnek itt a magyar családok

Súlyos a helyzet az ország legszegényebb régióiban. Hiába emelkedik ugyanis folyamatosan az átlagkereset, a legszegényebb településeken hozzávetőlegesen 2,5-szer kisebb az egy lakosra jutó összes nettó jövedelem,…

Ismert személy

Elon Musk segítségével jut el a NASA a Jupiter holdjára

Elon Musk SpaceX nevű űrvállalata biztosítja a hordozórakétát a NASA Europa Clipper nevű missziójához, melynek célpontja a Jupiter negyedik legnagyobb holdja, az Europa.  Az új missziót 2024 októberében a NASA Kennedy…

Ismert személy

2 milliárd dollárt fizetne a NASA-nak Jeff Bezos, hogy inkább az ő cégével repüljenek a Holdra

A világ első és harmadik leggazdagabb embere feszül épp egymásnak a holdra szállásért.

 

Kategória ajánló