LED hírek

Infotech › LED

Elindult a Fényvillamos

20.11.28 06:04

Idén is útjára indult az adventi és karácsonyi időszakban közlekedő, ünnepi fénybe öltöztetett nosztalgia villamos Budapesten – közölte a BKV Zrt. Ebben az évben is a 2-es vonalán tette meg első útját az ünnepi dekorációba bújtatott, fényárban úszó…

Szinte bármikor sétálsz ki a Kiskörútra, jön a fényvillamos

20.11.26 17:01

2009 óta Budapest elválaszthatatlan része a fényvillamos. Először csak a 2-es vonalán közlekedett, majd – tekintettel a nagy érdeklődésre – 2010 óta már a budai oldalon, az elmúlt években pedig egyre több budapesti kerületben is feltűnik a káprázatos UV…

Elindult a fényvillamos Budapesten

20.11.26 17:01

Idén is útjára indult az adventi és karácsonyi időszakban közlekedő, ünnepi fénybe öltöztetett nosztalgia villamos Budapesten.

A Škoda fénnyel harcol az utasok biztonságáért

20.11.05 07:52

Néha meglepően egyszerű ötletekkel fokozható az autók biztonsága. Kiváló példa erre a Škoda, amely (ezúttal is) a Simply Clever megoldások sorába illeszkedő megoldást kíván szabadalmaztatni: LED-es megvilágítással látja el a biztonsági övek csatjait.

Ízlés és kifinomultság: Elkészült a világ legnagyobb szökőkútja

20.10.23 12:21

A világ legnagyobb, 1300 négyzetméteren elterülő, a 105 méteres magasságot is elérő szökőkútját helyezték üzembe csütörtök este Dubajban. 

Poco C3: megérkezett a Xiaomi almárkájának szuperolcsó mobilja

20.10.07 00:34

Megannyi hír után a Poco végül bejelentette legújabb okostelefonját a C3-at, ami tényleg egy Redmi 9C klón lett, néhány apró módosítással. Az elnevezésben a “C” a kamerát jelenti, a 3 pedig a hátlapon található szenzorok számára utal, nem túl…

Az új iPad Pro már mini-LED kijelzőt kaphat

20.09.24 20:31

A jelentések szerint érkeznek a mini-LED képernyők a 2021-es Apple iPad és Mac modellekbe.

A(z) "LED" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Ünnepi varázslat Budapesten: ismét útjára indult az Adventi Fényvillamos

A több 3500 méternyi fényfüzérrel, 39 200 LED-del feldíszített Adventi Fényvillamos 2009 óta Budapest elválaszthatatlan része. Idén is útnak indul!

Esemény

Ezt várja legjobban Harry és Meghan a karácsonyban

Eszükben sincs visszatérni Angliába…

Esemény

Fiatal képzőművészek karácsonyi műtárgyvására és online kiállítása

December elsején, 19 órakor rendezik meg a PATRON - a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület online karácsonyi műtárgyvásárát és kiállítását.

Közélet

F1: Megolvadt Grosjean sisakrostélya

A Romain Grosjean bahreini horrorbalesetéhez elsőként megérkező F1-es mentők sem láttak még olyan körülményeket, mint tegnap.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló