Láng Zsolt hírek

Politikus › Láng Zsolt

Láng Zsolt: Újra kértük a főpolgármestert, hogy ne késlekedjen

20.04.01 16:47

A Fidesz tiltakozik az ellen, hogy a főváros vezetése nemcsak nem teszi ingyenessé a parkolást, de közben még ritkítja is a BKV járatokat.

Nem mer intézkedni Karácsony

20.04.01 07:16

Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek azt mondta: a fizetős parkolás felfüggesztése valódi segítséget jelent a Budapesten élőknek.

A(z) "Láng Zsolt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Magyarázatot várnak Karácsony Gergelytől az újabb botrányos közbeszerzésre

Levélben kért tájékoztatást Karácsony Gergely főpolgármestertől a Világgazdaság által elsőként megírt újabb botránygyanús tenderkiírásról Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

Politikus

Mészáros Lőrinc ügyvédei az egri és a salgótarjáni focicsapatot is bekebelezték

A Mészáros Lőrinc közelébe tartozó ügyvéd előbb átvette a fideszes médiabirodalmat alapító céget. Most pedig már az egri focit karolta fel Kertész József.

Politikus

Több ponton elkaszálta a köznevelési törvényt az Alkotmánybíróság

Kemény vita lehetett a legfőbb döntéshozó testületben, ám a Fidesz-KDNP végül alulmaradt a szülői jogokkal szemben: sem az iskolaérettséget, sem pedig a magántanulói státuszt érintő, 2019-es módosítások nem bizonyultak teljesen…

 

Kategória ajánló