Láng Zsolt hírek

Politikus › Láng Zsolt

Koronavírus: kéréssel fordult a főpolgármesterhez a Fidesz fővárosi frakcióvezetője

20.09.11 16:41

A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője pénteken azt kérte Karácsony Gergely főpolgármestertől: különítsen el 50 milliárd forintot a Budapesten az idegenforgalomból és a turizmusból élők támogatására.

Emberkísérlet zajlik a budapesti közlekedőkkel

20.06.24 15:37

Emberkísérlet zajlik a közlekedőkkel: nem mérik fel az igényeiket, hogy hogyan lehet az autó-, a kerékpáros- és a gyalogosforgalom összhangját megteremteni.

Láng Zsolt: Tarlós mára a Lánchidat is felújította volna 

20.06.24 11:58

A frakcióvezető emlékeztetett, hogy Tarlós rendbe rakta az örökölt 375 milliárd forintos adósságállományt, a félkész 4-es, a teljesen lepusztult 3-as metrót, valamint a Fővárosi Vízművek privatizációját is.

Láng Zsolt: emberkísérlet zajlik a közlekedőkkel

20.06.24 11:31

A budapesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint a főpolgármester már a koronavírus-járvány alatt „kísérletezni” kezdett a fővárosi közlekedéssel.

Miért baj, ha Karácsonyt Szálasiként vagy Orbánt Hitlerként ábrázolják?

20.06.20 09:25

A budapesti Fidesz a Lánchídról szóló vitában közzétett egy képet, amelyen Karácsony Gergely főpolgármester a nyilas vezér Szálasi Ferenc testére montírozva jelenik meg. A főpolgármester felháborodott, a kép le is került, a Fidesz azt mondta, nem vették…

A(z) "Láng Zsolt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Láng Zsolt: A fővárosnak meg kell segítenie az idegenforgalomból élőket

A Fidesz-Kdnp fővárosi frakcióvezetője szerint a járvány miatt a külföldi turisták nem jönnek, így a szállodák, a vendéglátóipari és a kiskereskedelmi egységek, a taxisok kifejezetten veszélyben vannak.

Politikus

A taxisokat és a vendéglátósokat mentené a budapesti Fidesz

Javaslat csomagot dolgozott ki a taxisok és vendéglátósok megmentésére a fővárosi Fidesz-KDNP képviselőcsoportja. A kormánypártok azt javasolják a főpolgármesternek, hogy engedjék el a taxisoknak a

Közélet

Babazászló a városházán

Babazászlót helyezett el a városháza épületén Szabó Péter polgármester szeptember 21-én, ezzel csatlakozva a Három Királyfi, Három Királylány elnevezésű Mozgalomhoz. Az akció célja, hogy az önkormányzat…

 

Kategória ajánló