Land Rover hírek

Autós › Land Rover

Fülöp herceg rajongott a terepjárókért, temetésére tervezett is egyet

Ma 15:49

Saját maga tervezte a Land Rover halottaskocsit, és évtizedeken át brit luxus SUV-okat vezetett.

Károly herceg összeomlott, nem tudta visszatartani könnyeit

Ma 15:01

Károly herceg és felesége, Kamilla megnézték a Buckingham-palota előtt elhelyezett virágokat, üzeneteket és emléktárgyakat, amiket a rajongók hagytak ott Fülöp herceg tiszteletére. Károly herceg egy ponton összeomlott, nem tudta visszatartani könnyeit.

Ehhez a luxusbirtokhoz egy Porsche jár "ajándékba"

21.04.08 14:07

A leggazdagabbak szintjén is létezik olyan ingatlan, aminél a vevőre hagyják a használt cuccokat, bútorokat. Esetünkben egy Porsche és egy Range Rover is ebbe a kategóriába tartozik.

Bemutatkozott a Land Rover abszolút csúcsmodellje

21.03.31 13:55

Méregdrága és exkluzív modell eddig is volt ugyan a Land Rover kínálatának csúcsán, ám a most érkezett újdonság a Range Rover SV Autobiography fölé sorol be, amelyet az Ultimate utónév jelöl. Hogy mire számítsunk? Töméntelen luxusra.

Elindította természetfotós pályázatát a Land Rover és a Királyi Földrajzi Társaság

21.03.18 18:04

A Land Rover a brit Királyi Földrajzi Társasággal együttműködve indítja el a 2021-es ’Earth Photo’ versenyt , arra ösztönözve az embereket, hogy vegyék a nyakukba a vidéket, fedezzék fel a tájat és csodálkozzanak rá környezetük szépségére. Az ’Earth…

Fotóversenyt hirdet a Land Rover

21.03.17 13:03

A márka a brit Királyi Földrajzi Társasággal együttműködve indítja el a 2021-es Earth Photo versenyt, arra ösztönözve az embereket, hogy vegyék a nyakukba a vidéket, fedezzék fel és csodálkozzanak rá környezetük szépségére.

A(z) "Land Rover" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

Windsorban búcsút vettek a 99 évesen elhunyt Fülöp hercegtől

Fülöp koprosóját egy régi, átalakított Land Rover vitte a windsori kápolnához.

Autós

Új-zélandi versenyző a pole-ban a Formula E-ben, Wehrlein a harmadik!

Vasárnap délelőtt, száradó pályán rendezték a Róma ePrix második felvonását. A tegnapi versenyen Vergne tudott győzni Bird és Evans előtt, míg a Jaguar óriási felzárkózást produkált. A pole-ból rajtoló Vandoorne Lotterer bátor…

Ország

Kéri László: Orbán örök, a lopás örök, a hazugság örök

Lázár János az mfor.hu-nak adott nagyinterjújában beszélt például arról, hogy szerinte Mészáros Lőrincből több kellene, vagy arról, hogy a Fidesz elvesztette a 2019-es önkormányzati választást, de legtöbbet idézett mondata az volt:…

Autós

Megkezdődött az akkumulátorháború

A villanyautók iránti kereslet várható felfutása ráirányította a figyelmet a járművek legérzékenyebb részegységére, az akkumulátorra.

 

Kategória ajánló